Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić drugą płytę z dysku (GTA V)

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz zainstalowaną grę na dysku, to przy włączaniu z płyty konsola najpierw przez 2min będzie ładować z płyty aby sprawdzić zabezpieczenia itd, a potem załaduje z dysku.

Opublikowano

No tak tylko dalej mi sie wszystko wczytuje tak jak było, więc chyba twój sposób nie działa

Wczytuje się tak jak było, to znaczy jak ?

Opublikowano

Sprawdzilem teraz u siebie, wkladasz druga plytke, przechodzisz do kafelki zagraj w gra V, klikasz x na padzie i po otwarciu "okna" przechodzisz do kafelki zainstaluj i instalujesz.

Wiesz co, jakbyś przeczytał dokładnie to byś wiedział o co chodzi. Mam zainstalowane 2 płytkę tylko po prostu nie wiem jak ją odpalić z dysku. Ale to już chyba wiem, ale dalej mam problem z tym wolnym wczytywaniem (nie tekstur) tylko np. Wczytywanie trybu fabularnego, itp. Co zrobić? Może po prostu nie odpalam z dysku tylko z płytki a o tym nie wiem?

Opublikowano

to tak dlugo sie wczytuje plyto chodzi przez kilka minut aby wczytac licencjie itp a potem dziala tylko z dysku chyba ze jeszcze za wolno to tez z plyty ciagnie ogolnie jesli masz zainstalowane 2 plytki to odpalasz tak samo jak zawsze  a wczytywanie tryby fabularnego tak sie juz wczytuje

Opublikowano

Wyjmij płytę,poszukaj w daschboardzie zakładki "Moje gry" i tam odpal.Jeśli gra dalej długo się wczytuje to może jest to problem wolnego dysku albo po prostu konsolowa wersja już tak ma.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Dokładnie jak wyjme płytę, a mam zainstalowaną ją na dysku, i tak nie odpale... Ale odpala mi już z płyty

Dalej mam problem z teksturami, czyli takie kropki w teksturach białe,  nie wiem w czym problem. Może jakiś inny podzespół?

Opublikowano

Otwórz napęd. Włóż płytę. Zamknij napęd. Poczekaj aż gra się odpali (U mnie jest to minimum 4 do 8 tych artworków, więc też długo). I jak się włączy to posłuchaj czy słychać jak napęd chodzi (kręci płytą). Nie wiem czy w starszych wersjach zawsze kręci, bo nie miałem. Jeśli nie kręci to znaczy, że odpaliło z dysku.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...