Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typek przywłaszczył sobie moje skrypty.

PLRosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jaka jest kara za to że kolega przywłaszczył sobie moje skrypty byłem u niego technikiem i mnie wywalił bo nie umiałem zrobic pluginu na gildie..I czy jakaś kara może za to byc?Pisałem żeby je usunął a on nic.

Opublikowano

Jeżeli przed opublikowaniem ich/udostępnieniu ich innym graczom nie wprowadzając przed tym swoich praw autorskich, a między innymi że wyrażasz zgodę tylko i wyłącznie używanie tego skryptu za twoją zgodą, to nic.

8372383248.png
Opublikowano

Elo :P Jak tak możesz bezczelnie mówić ! ja nic od ciebie niema koleżko usunąłem niby''twoje'' skrypty wiec nie musisz się martwic bo te skrypty nie potrzebne nikomu... Nie dziw sie ze ja cie wyrzuciłem byłes technikiem u mnie obiecałes ze zrobisz mi te Gildie ty nie .. Dałeś sobie wlasciciela rzadziles sie nie sluchałeś a ja bezczelnych ludzi nei potrzebuje..i jeszcze mówileś ze jestes dobry a sam nie umiałeś  naprawić permisie wiec ci zabrałem range  to nic złego chyba ? 4 dni niby robiłeś to a ja juz czekać nie chciałem

Opublikowano

Poprosił mnie żebym usunął to usunąłem ''ten jego skrypt na drop'' który od niego dostałem

p.s  moze mi zabronić korzystać z niego skoro dostałem go od Roska ?

Opublikowano

Poprosił mnie żebym usunął to usunąłem ''ten jego skrypt na drop'' który od niego dostałem

p.s  moze mi zabronić korzystać z niego skoro dostałem go od Roska ?

Jeżeli on Ci go przekazał - zgodził się na użytek - to masz do tego prawo.

8372383248.png
Opublikowano

@up Nie zgadzałem się na użytek.A jeśli to niech ma jakieś dowody..

Może inaczej, okażcie sobie jedno:

• masz dowód, czy mówiłeś, że nie wyrażasz zgody na użytek
  • masz dowód, że dostałeś go od rostka na normalne użytkowanie

Jeżeli nie, dalej nie ma po co drążyć tematu, to nie sąd, tylko forum.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...