Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Archer Czy Ninja Dagger

ponczalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was takie ważne dla mnie pytanie co jest lepsze Ninja Archer czy Ninja dager ?

czym się lepiej gra prosze o odpowiedzi .

Wstawaim plusy

Dziekuje

Opublikowano

Napisz kim wcześniej grałeś bo jak Bodym to nie radze zaczynać... Ale napisz to coś się doradzi

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ja ci proponuje Daggera. Ma on bardzo dobre skille, Fajny do expa, Dobry do pvp :) A Archerem będzie ci ciężko wbić porządny lv.

Opublikowano

Co wy macie do Archera? Archerem wbiłem przez 31 dni (miesiąc, ale nie wbijałem na podstawie MrGreen...) 67 lvl. A Daggerem wbiłem zaledwie 58...

@EDIT

to było rok, lub tak z 10 miesięcy temu... Nie wydałem ani zł na IS... Kolega mi tylko wysłał SMS na przepustki ^^

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ja mam archera i kozaczy w pvp ale do expa to raczej do lurowania tylko.Ja tam expie tez sam bo mam archera i fmsa :) to sciągam spot i macham tyle że jak chcesz archera to maxuj uniki i chodz na moby 2-5lvl mniejsze (zalezy od eq) bo ja mam uniki prawie na max i moby 3lvl niżej walą mi po 1-10 ^^

GIN_MASZKARO.png<----53lvl Blood_Shoot.png<-----41lvl
Opublikowano

Rada od kogoś kto się zna :)

Archerem jest bardzo łatwo wbić duży lvl :) Do 30 lvl na daggerku dropiąć marmury , później zmienisz po prostu na archera wbijesz 40 lvl i mozesz iść do v2 z buffem , wbijesz 70 lvl i będziesz kosił pvp .

Dagger też jest łatwą postacią , aczkolwiek ma problemy w pvp z Archerem i hellerem :)( inne postacie wcale nie są takie dobre ). Na daggerze również możesz w v2 expic na marmurach , a na 60 + już jakbyś chciał do możesz bez :)

Daggerem wbiłem 76 lvl w 2 miesiące ? Tak dokładnie tak , archera porzuciłem z chęci gry Daggerem :)

Dwie postacie dobre do pvp i do expa ( archer głównie na poli , ale bez też daje rade )

Pozdrawiam.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Dagger jest dobry na małych i dużych lvl-ach . Postac i good do PvP i do PvM. A archer fajny do PvP ale weź tym coś wyexp . . .

donaldduckwallpaperdona.jpg

Nazywam się : 沃伊切赫

Opublikowano

Polecam Ci granie daggerem.

Na mniejszym lvlu może nie wymiata z pvp, ale tak 65+ to już jest coś.

Np. podam takie pvp daggera około 70lvla.

Chmurka 2k, wirek jak wyjdzie x3 to około 6k jak nie wyjdzie to około 2k, szybki 3k i zasadzka 3,5k wynik = przy pechu okolo10,5k przy farcie 14,5k.

Pvp na serię.

DO tego jak zrobisz eq na ludzi i kd+4 powsadzasz do Broni, to już w ogóle bez szans są inne postacie.

Jedynie z BM i Healerem mogą być problemy.

Ale też poradzisz sobie.

Jeżeli natomiast nie masz zamiaru wbijać wysokiego lvla, to polecę ci archera.

Dlaczego?

Ponieważ na 52lvlu masz już 3 skille na M.

Np. trująca, ognista i powtarzalna.

Czyli okolo 2k + 2,5k+2,5k = 7k. Jak trująca zatruje na początku, to pvp na serię, a jak nie zatruje, to musisz dołożyć jeszcze jednego skilla i po sprawie.

Daggerem na 52 lvlu pvp wygląda tak.

Szybki, wirek i zasadzka.

1,5+3+2 = 6,5k. Nie wiele mniej niż archerem ale wirek może nie wyjść i już odpadają 2k.

Do tego są mniejsze szanse na zatrucie niż u archera.

OMG.TECZA!

Opublikowano

a Ja polecam... archera ;)

Oczywiście na poczatku dager,żeby poexpić.

Dlaczego archer.

Po 1 łuk jest duzo tańszy od sztyletów.

Po 2 kto robi absy na strzaly ^^?

Opublikowano

Archerem sie ciezko expi ? do 50 lvla mozna spokojnie lurowac na bo ewentualnie zaplacic komus kto podexpi;D a od 50 lvla jelen +9 sr 20% i marmurek i jedziesz w v2 ... na 45 lvlu z jeleniem sr 13% eq+8/9 dawalem rade po 1 grupce w v2 poli na m3 zaledwie @ up "kto robi abs na strzaly?" <--- widac ze nie leciales na pl solo dt:) @ 2up 10 k 54 lvlem ? jak wyciągniesz tyle to bedzie dobrze a archerem wyciagniesz 3x 2k czyli 6k + trujaca m1 40% trutka:) 5% pz 2 sek

76561198017353072.png
Gość Mounthains
Opublikowano

nawet dobry exp i fajny pvp to dagger

pvp only to archer

tylko że archer jest słaby na privach bo tam wszyscy są na skilla

zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...