Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fatal już nie działa i dobrze

krajewski12

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa, cziterzy opowiedzcie o swojej logice.. Zakładacie nowe konto walicie na fatalu, banują was i co z tego macie? Nic. Zero przyjemności z gry, stracony czas, wrogo nastawionych innych graczy, zbanowane konto, wiem że to forum cheaterów, ale hacki mają ułatwiać grę nam, ale nie przeszkadzac innym, dlatego widzę sens używania hacków np w metin2, w grach fps nie ma to najmniejszego sensu, chyba, że jesteście takimi dzieciakami, że chcecie robić ludziom na złość, już wszystkich polaków i turków mają za debili w tej grze, opanujcie się trochę..

Opublikowano

Panowie to jest Forum o hackach i nie macie prawa z tego powodu krytykować innych, to jest forum o hackach i zawsze będzie, i tego nie zmienicie.

@Up2

Zakładamy nowe konta po co?

wbijamy po 80 lvl albo wyżej "reset KD" i jesteś czysty ;) kochanie ;]

Także takimi tekstami to sobie możesz ;]

Opublikowano

Panowie to jest Forum o hackach i nie macie prawa z tego powodu krytykować innych, to jest forum o hackach i zawsze będzie, i tego nie zmienicie.

@Up2

Zakładamy nowe konta po co?

wbijamy po 80 lvl albo wyżej "reset KD" i jesteś czysty ;) kochanie ;] nie widział

Także takimi tekstami to sobie możesz ;]

Nie dajcie mi ostrzeżeń chcę tylko odpisać..

Po co restetować kd na 80lv  jak jest dobre, bo nabite na bocie, po za tym widać, że nie grasz bo 80lv jeszcze nikt na oczy nie widział w skillu, na hacku możesz walić ale na krótk dystans bo zawsze skończy się to banem, więc co Ty mi piszesz o wbiciu 80 lv na bocie....

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...