Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kondycja kamuflażu - jakie wymagania? Nie mogę zmienić!

Norbertpl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry ostatnio chcąc zmienić sobie kondycje a zarazem wypróbować tę opcje. ALE gdy chciałem zmienić kondycje z 50% nie da się za groma. Więc pytam się czy do tego potrzebny jest odpowiedni lvl konta czy to jest dostępne dopiero od np. 3 poziomu?

Opublikowano

Jak dla mnie czołgi z rdzą wyglądają znacznie lepiej... Te czołgi w WoT takie sterylne są jak zabawki jakieś czy coś, a w WT w połączeniu z zablokowanym prawie zoomem kamery stwarzają prawdziwe wrażenie wielu ton stali i nawet budują klimat.

Opublikowano

Jak dla mnie czołgi z rdzą wyglądają znacznie lepiej... Te czołgi w WoT takie sterylne są jak zabawki jakieś czy coś, a w WT w połączeniu z zablokowanym prawie zoomem kamery stwarzają prawdziwe wrażenie wielu ton stali i nawet budują klimat.

NO ale bez przesady. NIektóre modele nie miały aż tyle czasu aby tak się "zestarzeć".

76561198001815076.png
Opublikowano

NO ale bez przesady. NIektóre modele nie miały aż tyle czasu aby tak się "zestarzeć".

Aż tak nie, ale ogólnie już tak. Rdzy ogólnie jest czasami dla niektórych za dużo i po to ma być ta regulacja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Heh raczej dobre wieści mam. Widziałem jakiegoś gracza który na bodajże czołgu T-34-57 nie pamiętam dokładnie nie miał wcale rdzy. Więc jeśli on to miał to chyba dostępne jest to z kontem premium. W takiej sytuacji sam nwm.

Opublikowano

Heh raczej dobre wieści mam. Widziałem jakiegoś gracza który na bodajże czołgu T-34-57 nie pamiętam dokładnie nie miał wcale rdzy. Więc jeśli on to miał to chyba dostępne jest to z kontem premium. W takiej sytuacji sam nwm.

Ciekawe... nie wydawało ci się? Konto premium raczej nic do tego nie ma, bo nie potrzeba go do zakupu czołgu premium(a zresztą jest też zwykła wersja T-34-57).

Opublikowano

Może bug? Pz IV G wielokrotnie widziałem(i chcę go mieć, już Pz. IV F2) i chyba miał rdzę...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...