Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabójstwo człowieka przez League of Legends. (Przegrał Rankeda)

Laczek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja raz jak gralem na botach to moj team tak lamil ze jak wstalem i zamachlem sie klawiatura to monitor + kot wylecial przez okno. Starsza przyszla zapytac co sie stalo a ja kazalem jej zamknac ryj i spierdalac do garow gdy powiedziala ze mam sie uspokoic to wzialem ciupage z wycieczki w Zakopanem i ja zdzililem przez ryj potem sie skaplem ze ostrze bylo prawdziwe, schowalem ja pod biurko troche smierdzi ale da sie grac.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

NIE CHCE PROBLEMÓW Z POLICJĄ, TO BYŁ CZARNY ŻART - JESTEM KOMIKIEM !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czemu ten człowiek w "napadzie złości" kroił kolegę nożem do owców? Kroił czyli nie dźgnął tylko musiał to zrobić wolniej. Widocznie robił rany cięte, nie kłute. Jakiś opóźniony miał ten napad złości zamiast, po prostu zabrać byle jaką doniczkę i walnąć dwa razy...

Diss_Stream.png

Opublikowano

On wyjdzie za przypuśćmy 20 lat, ale ten którego zabił już nie wróci, więc nie rozumiem jak może to być wystarczająca kara? Wytępić idiotów

Kara 20 lat dla 16-latka to jest baaaaaaardzo mocne obciążenie psychiczne. Praktycznie całe swoje najlepsze życie spędza za kratami, wychodzi mając 36 lat, bez domu , bez pracy, wykształcenia, niczego. Z zasiłkem 50$ (wiem, tam jest inna waluta). Anyway jako, że on jest niepełnoletni to główną odpowiedzialność ponoszą rodzice, a nie on.

Czemu ten człowiek w "napadzie złości" kroił kolegę nożem do owców? Kroił czyli nie dźgnął tylko musiał to zrobić wolniej. Widocznie robił rany cięte, nie kłute. Jakiś opóźniony miał ten napad złości zamiast, po prostu zabrać byle jaką doniczkę i walnąć dwa razy...

Widocznie miał za mało dmg, aby zdjąć go na bursta, więc musiał wykorzystać pasywkę dariusa, żeby zbić mu hp, nałożyć stacki i dopiero zajebać z true dmg. A tak serio, to może umówili się tak, że jeden zabije drugiego.. bo nawet w filmiku powiedziane jest, że nie słyszano żadnych krzyków. Kappa.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Powinni pozabijać jego starych, za to ze go tak wychowali i kazac patrzyc mu na ich śmierć. Resztę życia powinien spędzić na robotach u ruskich bo kszeslo by było dla niego "za dobre" Serio można się wkurwic ale po grze zawsze mowie to tylko gra i ide w gale pykac

Opublikowano

Ten koleś ma 16 lat i nie jest pełnoletni , więc myślę, że kara 15-20 lat więzienia byłaby wystarczającą karą. Przez taki czas człowiek może zmienić się zupełnie.

Pamiętajmy że w chinach nie przestrzega się podstawowych praw człowieka, więc będzie miał farta jak dostanie te 15ście - 20ścia lat odsiadki, bo może skończyć na dożywociu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...