Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plan ostateczny ?

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiemy Dinnerbone nie bez powodu dodał Endermity, podobno ma jakiś plan zawierający te stwory i smoki kresu.

Oto oryginalny cytat:

Dinnerbone ma już przygotowany cały plan co do

Endermitów, który zawiera w sobie także nowości

związane z jajem smoka. Wspomniał też, że jeszcze

nie dyskutował na ten temat z pozostałymi

członkami zespołu .

Co o tym myślicie ? Do czego Dinnerbone zmierza ?

Piszcie w komentarzach.

76561198151853599.png
Opublikowano

Planowanych rzeczy jest od groma i ciut ciut, ale wiele z nich to tylko plany. Może planuje coś z endem, bo to jest dość ubogi świat w porównaniu do netheru. Coś z jajem smoka to może będzie można je oswajać? Nie obraziłabym się, ale tego to doczekamy się pewnie w wersji 3.0. xD

Opublikowano

Już od dawna planuje się dodanie smoków do gry ;-; myślę, że to jest właśnie krok w tą stronę ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ta rozmowa trochę nie ma sensu :3 twórcy na 100% zaskoczą nas tym co będzie miało wyjść xD

@Edit

Minecraft ostatnio stracił troszkę na popularności więc pewnie będzie to coś co całkowicie zmieni grę :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Smoki są już planowane od bety, jednak dalej jak na razie ukazał nam się tylko ender smoczek.
Nie możemy przewidzieć działaj Jeb'a oraz jego współpracowników.
Sam uważam, że jeszcze długi okres do ery smoków w naszym minecraftowym świecie.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Ciekawa sprawa, zawsze zastanawiałem się po co dodali endemity i dlaczego są powiązane z endem. Zobaczymy co z tego będzie. :)

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Prawdopodobnie jajo stawione w normalnym świecie będzie mogło być zebrane przez Endermana. Ciekawe, co się wtedy stanie.

yotsuba.jpg

Opublikowano

Myślę, że dodadzą to niedługo

Witajcie, dzisiaj chciałbym przedstawić wam NOWY SERVER MINECRAFT 1.7.2 SURVIVAL/SKYWARS. Jest to pierwszy profesjonalny server łączący te dwa MODY. WPÓŁPRACUJEMY Z WIELOMA YOUTUBERAMI. WEJDZ I ZOBACZ SAM n2.csrv.pl:15699

Opublikowano

W tej grze smoki zawsze były planowane, ale to tylko plany ;d Mojang lubi nas zaskakiwać i nie zawsze mówi o wszystkich 'nowościach' zbyt wcześnie. Zobaczymy z czasem co się będzie działo... 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...