Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak każdy inny... Potrzebujesz tego i tego na gildie drop ze stona normalny survival... Nie polecam takich serwerów jest tysiąc a niektóre są nawet lepsze.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Serwer jak każdy inny... Potrzebujesz tego i tego na gildie drop ze stona normalny survival... Nie polecam takich serwerów jest tysiąc a niektóre są nawet lepsze.

Zapewne są! :)

Jak widzisz co chwilę coś jest modyfikowane lub dodawane tak więc może wkrótce to my według Ciebie będziemy "lepsi".

Opublikowano

Na początku podchodziłem dość pesymistycznie do tego serwera, ale gdy zacząłem już grać, zmieniłem zdanie... Ludzie, miła atmosfera, ciekawa rozgrywka, i to co lubię najbardziej czyli OGARNIĘCI MODERATORZY, każdego dnia EVENTY, z przeróżnymi nagrodami, graczy przybywa co dzień. Na prawdę POLECAM ten serwer :P

Opublikowano

@Skoxus Nie sądzę. Fakt, serwerów Survival jest dużo, ale mają zwykłe pluginy z Bukkita, a my staramy się być wyróżniani z pośród innych :>

1j90lz.jpg

Opublikowano

Kolejne zmiany:

- Dodany został Guzik z losowym teleportem

- Totalnie nowe efekty po zniszczeniu Niespodzianki XP! Aż 40 różnych efektów! Nigdy nie wiadomo co cię spotka!

- Po zniszczeniu niespodzianki na czacie pojawia się informacja (w przypadku każdej niespodzianki inna)

- Po użyciu komendy /spawn trzeba chwilę poczekać na teleport

- Przed spawnem dodane zostały itemy potrzebne do stworzenia gildii

Opublikowano

Grałem kiedyś na starszych wersjach serwera 'xpirationcraft', i muszę powiedzieć, że wszystko było zrobione profeska, kilka światów, wspaniałe budowle. Polecam.

Opublikowano

Valze bardzo nam miło :)

Teraz Reaktywujemy serwer i zaczynamy z Survivalem :) W przyszłosci dodamy lobby gdzie bedą znajdowac sie portale do roznych rozgrywek ;3

1j90lz.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to pytanie potraktować jako post pytający czy "taki zwykły".

Średnio na serwerze gra po 30 osób.

1j90lz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...