Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Secura - 8lvl knight jak rozpocząć

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tibię dawno nie grałem. Chcę sobie trochę pograć na securze. Mam 8lvla knighta, ale w sumie bez itemów, bez hajsu...Nie pamiętam jak się grało. Jak takim 8lvl ekiem bez niczego się jakieś eq ogarniało. Nie wiem....pierwszą kasę, jakieś cyklopy. Bez eq i 35gp mam. Jak możecie zarzućcie jakieś pomysły.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Cyklopy...?

Jak nie masz  jakiś porządnych skilli, to zagraj od nowa, bo przy wychodzeniu na maina otrzymasz eq i będziesz miał łatwiej zacząć grę.

Opublikowano

Wysęp jakiegoś p seta albo brass seta, knife i poskilluj na trollach np. obok Carlin, Dwarf Bridge. do 40/40, potem na rotach i dwarfach do 50/50 i wtedy możesz myśleć o jakimś słabym expie.

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

8 lvl knight bez itemów, niedobrze :/ Jak nie masz tam jakiś znajomości to będzie Ci ciężko, najlepiej idź na trolle Ab i pozbieraj kaski na p seta :D później juz z górki.

Opublikowano

Tzn no jakieś tam mam itemy, ale to właśnie takie brass są. Miecz w ogóle mi jakoś zniknął, a miałem tam takiego chyba jakiegoś czarnego z tych skrzynek gdzie profesje wybierałem.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

za 2zł masz na allegro 10cc. to pozwoli ci kupić eq, poskillować.

wtedy bezproblemowo możesz zaczac grac.

takim 8lvlem ze skillami chociaz z 35~ mozesz isc na folde/fibule lub na roty thais. pozbierasz kase, wbijesz cos poziomow i gra sama sie rozkreci ;)

Opublikowano

Zarzuć mi nickiem na pw to Ci może zasponsoruje jakieś eq jak odkopię swojego starego palka... Tak poza tym to radziłbym nie zaczynać na Securze ponieważ:

-na jedno expowisko przypadają ~4 boty

-Praktycznie full PL serwer a co za tym idzie? Masa polaczków przez których gra się znacznie gorzej.

Dużo lepiej zacząć na jakimś mało popularnym pvp, kupić cc przez allegro na jakieś eq, rozkminić ekipę i można pokusić się nawet o wbicie topki na serwie :)

Opublikowano

Zarzuć mi nickiem na pw to Ci może zasponsoruje jakieś eq jak odkopię swojego starego palka... Tak poza tym to radziłbym nie zaczynać na Securze ponieważ:

-na jedno expowisko przypadają ~4 boty

-Praktycznie full PL serwer a co za tym idzie? Masa polaczków przez których gra się znacznie gorzej.

Dużo lepiej zacząć na jakimś mało popularnym pvp, kupić cc przez allegro na jakieś eq, rozkminić ekipę i można pokusić się nawet o wbicie topki na serwie :)

Kolega chciał pomóc, dzięki, ale jak już wyjaśniłem moją pomyłką było wpisanie secury. Gram na refugii. Dzięki za chęci :).

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...