Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Ciągle mnie wywala do botów

Foqet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle wchodzę w uproszczony, często też turniejowy (ale na turniejowym nie ma tego problemu) wybieram phoenix/zwykłe mapy/ratunek zakładników i wyrzuca mnie do botów zamiast do graczy. Niedawno mnie dawało do graczy, a teraz do botów bez przerwy. Próbowałem więcej niż 30 razy i nic. Nadal w botach. Tak się nie da grać, co jest?

Opublikowano

na uproszczonych Valve'owskich ( o ile dobrze to odmieniłem xD) nikt praktycznie nie gra i się po prostu nie opłaca grać na nich ,Za boty prędzej czy później dołączą gracze tak jak to się dzieje na turniejowych 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

na uproszczonych Valve'owskich ( o ile dobrze to odmieniłem xD) nikt praktycznie nie gra i się po prostu nie opłaca grać na nich ,Za boty prędzej czy później dołączą gracze tak jak to się dzieje na turniejowych 

Dziwne, bo zawsze wywalało mnie do ludzi a teraz do botów, na phoenixie też tak jest, na każdym trybie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...