Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 3000zł z monitorem

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę kupić komputer do gier. Mam na ten cel przeznaczone 3000 złotych. Zestaw oprócz jednostki centralnej ma zawierać monitor. Zamierzam robić OC procesora.

Na monitorze możecie troszkę zaoszczędzić, nie mam co do niego wymagań.

Opublikowano

Dysk 1TB jest mi zbędny. 512 spokojnie wystraczy, ponieważ aktualnie mam 80GB, z czego zajęte 40GB, gdzie mam wszystkie potrzebne rzeczy (czyli WoT'a, system i przeglądarkę).

Opublikowano

To nie, w takim razie dajcie to 1TB. A te obudowy po za tym, że inaczej wyglądają różnią się czymś? Lepiej powietrze ucieka czy co? 

Opublikowano

Lepsza kultura pracy, dobra jakość wykonania. Mogę ci ją polecić, bo kilka osób stąd ją zachwalało, a droga nie jest.

Ale jesteś w stanie dorzucić te 100zł? Wtedy zmieściłby się i 4590, i ta buda. Dużej różnicy nie ma, ale czemu nie :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wolę wszystko nowe. Jakiś komentarz kogoś innego co do zestawu Kicława? Brać go?

Opublikowano

wakc34 złożył Ci bardzo fajny zestaw.

Tak naprawdę nie ma się do czego w niczym przyczepić. Gdyby na siłę szukać minusów, to może procesor - w tej cenie zakupimy odrobinę wydajniejszego Haswella-R:

http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4590-3-3ghz-lga1150-box-bx80646i54590-640864/

No i karta graficzna, tym razem cichsza od Gaminga:

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx-760-2gb-ddr5-256bit-dvi-hdmi-dp-overclock-gtx760-dc2oc-2gd5-585996/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...