Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w tego RPG'a

ZWIERZ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak w temacie grałem kiedyś wbiłem 20 lvl i jakoś zapomniałem a co do gry to myślę o privie trochę tu poczytałem i stwierdziłem ,że na privie wydaje się mniej PLN ogółem moje wrażenia z RPG'ami nie są zbyt długie bardziej Gram w FPS'y i w LoL'a 

A chodzi mi o grę na dłużej iż zbliżają się wakacje to chciałbym pograć w jakiegoś RPG ponieważ znudziło mi się już strzelanie xD

I jak ktoś może wysłać mi jakiś poradnik do tej gry dla zielonych ;p widziałem filmiki niejakiego (FuBu) i jakiegoś Questa oddaje się co 1 dzień i może go nie zaliczyć a trzeba oddać np 30 szt czegoś czy tak też jest na privach bo tego nie wyczytałem?

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca grać. Realnej kasy nikt Ci raczej wydawać nie karze a i tak to już raczej na PL'u moim zdaniem się nie opłaca ;)

Oglądałeś pewnie jakiegoś biologa czy coś na większym lv ;D - na privach tego nie ma ( co kilka godzin max - zależy od typu )

Poradników jest mnóstwo więc powinieneś coś znaleźć bez większego problemu ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca grać. Realnej kasy nikt Ci raczej wydawać nie karze a i tak to już raczej na PL'u moim zdaniem się nie opłaca ;)

Oglądałeś pewnie jakiegoś biologa czy coś na większym lv ;D - na privach tego nie ma ( co kilka godzin max - zależy od typu )

Poradników jest mnóstwo więc powinieneś coś znaleźć bez większego problemu ;)

Ok.Dzięki 

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

Czy warto? Zdecydowanie nie. Jest tyle mmorpg, które są 1293123 razy ciekawsze od tego ALE nie każdemu one odpowiadają. Jeśli chcesz w to pograć proszę bardzo. Poradnik? Czy ja wiem czy do każdej gry chcesz poradnik? Jeśli już chcesz ogarnąć jak prowadzić dobrze jakąś klasę to kilka poradników zrobił użytkownik Piotrek tutaj link do jednego z tutków:
http://www.mpcforum.pl/topic/778129-tut-od-zera-do-bohatera-sura-wp-cz1-old-style/

Sporo poradników znajdziesz na tym forum :) peace.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Czy warto? Zdecydowanie nie. Jest tyle mmorpg, które są 1293123 razy ciekawsze od tego ALE nie każdemu one odpowiadają. Jeśli chcesz w to pograć proszę bardzo. Poradnik? Czy ja wiem czy do każdej gry chcesz poradnik? Jeśli już chcesz ogarnąć jak prowadzić dobrze jakąś klasę to kilka poradników zrobił użytkownik Piotrek tutaj link do jednego z tutków:

http://www.mpcforum.pl/topic/778129-tut-od-zera-do-bohatera-sura-wp-cz1-old-style/

Sporo poradników znajdziesz na tym forum :) peace.

Dzięki za ciekawy temat Piotrka zaraz zabieram się za czytanie.

A co do twojej wypowiedzi , że jest tyle mmorpg w których patrząc na SS wszytko wygląda tak samo tylko np innego modele postaci a w metin2 jest coś innego to mnie zaciekawiło ale dzięki za wypowiedz.

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

OK. Team do zamknięcia dzięki wszystkim za wypowiedz.

Zacząłem grać SpotlineMT2 polecam 

43912984399041166371.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...