Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy po zagrania 1tyś gier jedną postacią można siedzieć w brązie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się jest gównem i nie chce się poprawić swojej gry, tylko twierdzi się, że "jestem challengerem", tylko przez te nooby dalej siedzie w brązie, to nie ma co się dziwić. Poza tym win ratio na poziomie 50% - urgotem, a ogólnie poniżej.

h6IduA1.png

Opublikowano

Moim zdaniem koleś jest po prostu głupi, bo trzeba być niezłym deklem, żeby mając zagrane tyle gier jedną postacią(nie wazne jaka) siedzieć w brązie gdzie można wygrać 1v5

@up 

siedzisz w brązie bo jesteś mierny.

Opublikowano

Ja go podziwiam za wytrwałość, bo zagrać tyle gier 1 postacią, do tego jeszcze Urgotem.. >D

Po prostu jest to jeden z najsłabszych graczy, nie wyciąga żadnej nauki z rozegranych meczy, dlatego dalej znajduje się w brązie.

Ilość rozegranych meczy nie ma nic do dywizji.

Opublikowano

Patrze na to i nie wierze........... JAK? MAMO KURWA JAK ON TO ZROBIŁ? 2500 GIER W LOLA I GRA NA POZIOMIE GÓWNA. Nie da sie tak, no kurwa nie da się, po takiej ilości gier MUSISZ znać tą gre bardzo dobrze pod względem mechanicznym.. a to już powinno wyprowadzić cię z brązu. Nie wiem, nie rozumiem, ja pierdole. Tyle zmarnowanego życia i brąz. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

O boshe pierwszy raz widuje ale gościu ma talent żeby grać tyle postacią i w B3 siedziec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...