Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mapa] Miasteczko średniowieczne i pustynne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Taka sobie mapa, za mała różnorodność materiałów (wszędzie sandstone, deski i stone) i za mało szczegółów jak dla mnie ;)

Opublikowano

Podoba mi się połączenie Piaskowca ze zwykłym Piaskiem, można powiedzieć, że przerwałeś pustynną monotonię ;)

Karp Też Człowiek

Opublikowano

Jak zwykle @S0NikX. Dobra robota, nie raz widziałem już twoje filmiki na yt. Robisz bardzo ciekawe prace. Długo wykonywałeś to miasteczko?

Opublikowano

Niezbyt mi się podoba mapa. W średniowiecznej części dziwny jest ten wiatrak. No bo co robi wiatrak w mieście? Wewnątrz miasta... No dobra pomijam to że średniowieczne miasto jest średnie. Co do katedry no to nie mam zdania właściwie, bo nie interesuje mnie to zbytnio  (sama katedra jakoś tak, mam taki niesmak). Co do części pustynnej no to muszę przyznać że te domki z piasku ci nieźle wyszły podobają mi się. Dodatkowo mur między niby spawnem (tą pustą przestrzenią) a miastem jest całkiem ciekawie wykonany. Troszku mało domków jakby tak dorobić z 20 jeszcze i wkleić na środek pustyni no to wtedy wyszła by ciekawa mapa. Trochę dziwnie mieszanie styli. Średniowiecze + jakiś taki meczet? + pustynia, dziwna kombinacja. Jednak nie załamuj się czy coś, tylko następnym razem wybierz jeden styl i się go uparcie trzymaj (oczywiście w obrębie jednej mapy).

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Dobry motyw podoba mi się dobre połączenie materiałów, razem wygląda to wyśmienicie - wielkie gratulacje i dalszych osiągnięć! :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...