Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mnich w dżungli.

KopajBanana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masterki okej aczkolwiek lepszy lee to defnesywny lee, polecam 9/21/0, co do buildu zgodze sie ze hydra dziala na lee, ale lepszy zamiast frozen malleta bylby omen a zamiast trinity hexdrinker. :)

Lee Sinem masz rozwalić early i mid game, lepiej więc wziąć 21/9 dla lepszych ganków.

Co do tuta, nie pisz ich więcej - na Lee maks. 2 ofensywne itemy (ja biorę lizard, hydra), chyba że masz 100% pewności na wygraną. W buildzie brak Sightstone'a, a Frozen Malett to gówno (i tak mało bijesz z AA, on jest dopuszczalny tylko na ADC).

Opublikowano

Lee Sinem masz rozwalić early i mid game, lepiej więc wziąć 21/9 dla lepszych ganków.

Co do tuta, nie pisz ich więcej - na Lee maks. 2 ofensywne itemy (ja biorę lizard, hydra), chyba że masz 100% pewności na wygraną. W buildzie brak Sightstone'a, a Frozen Malett to gówno (i tak mało bijesz z AA, on jest dopuszczalny tylko na ADC).

Popieram kolega, dobrze mówi, lee w late zaczyna być zerowy ;x Musimy wykorzystać to że na początku jest postacią o ogromnej sile i  dobrych gankach.

10732745374541468291.png

Opublikowano

W Jungle Najlepsze Pierwsze E Potem W A Dopiero Pozniej Q... Ale Nie Liczac Tego Spoko Poradnik...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

W Jungle Najlepsze Pierwsze E Potem W A Dopiero Pozniej Q... Ale Nie Liczac Tego Spoko Poradnik...

To zależy, od tego czy robisz start solo, czy nie, i czy na 2 lvl lecisz w ganka na linie, by zrobic fb. Popieram pierwsze E, dzieki niemu nasza jungla jest easy + jesli potrafimy totalnie korzystac z pasywki :) Ja osobiscie daje potem Q gdyby jednak enemy jungler chciał Mi stealowac.

10732745374541468291.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

BT na lee ? Ussles.

Ja buduje tak:

Ten itemek do jng pod AD, hydra, a potem armor, mr i hp, lecz to juz zalezy od enemy.

Yes...

Opublikowano

1. Jest 6 Quintów? Masz ? Daj ss :D

2.  Zaczyna się do jungli z E.

3. Lee Sina w jungli buduję się sytuacyjnie ,accient golem buduję się bardzo rzadko teraz.

4. Black Cleaver? Żenada.

5. Złe masterki ,ale jak kto lubi.

6. Nie napisałeś co maksujemy.

7. 1/10

startuje z q zawsze i mam easy a czasami nawet dzięki q przed buffkiem killa sie zdobędzie 

ff904a2e.png

Opublikowano

na lee sina używa się  takich masteriesów:

http://scr.hu/2emw/12oky

hydrę się rzadko kupuje na jungli, bo jest za droga; jedyne co daje to szybszy clear i moze troche wiekszy sustain, lepiej jest kupowac brutalizer+sightstone ew cos wiecej pod dmg i reszte w tanka ;d

jebać psy

Opublikowano

Frozen Mallet to bezsensowny item,jego cena nie jest tego warta.

Hydra daje tylko dobry clear i sustain,za droga jak na junglera.

BT jest teraz słabe,jeszcze na lee...

Ja buduję: Lizard>Sightstone>Black Cleaver>Buty od sytuacji>Omen>Banshee i zawsze cisnę.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

na lee sina używa się  takich masteriesów:

http://scr.hu/2emw/12oky

hydrę się rzadko kupuje na jungli, bo jest za droga; jedyne co daje to szybszy clear i moze troche wiekszy sustain, lepiej jest kupowac brutalizer+sightstone ew cos wiecej pod dmg i reszte w tanka ;d

twoje masterki są do dupy.

ten poradnik jest z maja..

<>

Opublikowano

masterki sa od Nightblue3, tych samych uzywa Crumbzz i dexter, wiec nie wiem czy sa do dupy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Edit
jedyne co mozna czasami zmienic to Feast na Dangerous Game, obie sa przydatne

jebać psy

Opublikowano

masterki sa od Nightblue3, tych samych uzywa Crumbzz i dexter, wiec nie wiem czy sa do dupy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Edit

jedyne co mozna czasami zmienic to Feast na Dangerous Game, obie sa przydatne

jebie mnie ze nightgowno takimi gra, attack speed w masterkach jest do dupy i tracisz przy tym 4 punkty ktore moglbys dac w cooldown reduction ktore jest 100 razy bardziej korzystne

<>

Opublikowano

Polecam build:

Lizard (Jaszczur)

Hydra

Buty merce

Omen

Spirit visage [ oblicze ducha]

Sunfire [słoneczna peleryna]

Zamiast Sunfire, polecam LW. Mnichem nie stoisz w teamfight'cie na tyle długo, by Sunfire wcisnął jakieś obrażenia ;)

Dodatkowo grając See Lin'em trzeba pamiętać o Counter Jungl'owaniu, ponieważ Mnich ma jedno z najlepszych Early w grze ;)

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zalecam opanowanie postaci, nastepnie napisanie poradnika. Potem sie dziwicie ze takie "nooby" graja, skoro czytaja takie poradniki...

• 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...