Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior Steal Textures Pack Man Or Woman Ii

Wrrpsol2i3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WARRIOR STEAL TEXTURES

PACK MAN OR WOMAN II

texturepack2.png

Pewnie zastanawiacie się dlaczego screen kobiety pochodzi z gry ... już wyjaśniam tekstura jest pod model

warrior_4-1.gr2 ale w granny viewer po zaladowaniu animacji tekstura dziwnie się zachowała, w grze wszystko jest okay

Download:

http://www.speedysha...or_Woman_II.rar

Tak samo jak w poprzednim projekcie stal dla wojownika nie jest moją pracą... ja zrobiłem tylko część dla kobiety !!!!

(tekstura nie jest zrobiona na maksymalne moje możliwości ale defektów nie ma zresztą widać to na ssie z gry :rolleyes:)

Opublikowano

No oglnie to jest texturka chyba zmieniona warrior_4_2 na warrior_4-1 :) z tego co widze :P

Ps. myslalem ze zbroje z gry "Packman" xD

xfz40l.jpg

Opublikowano

Gdzie skan?

virustotal mi nie śmiga korzystam z ffoxia... także skanery pod IE odpadają... żadnego innego skanera plików online nie znam :rolleyes:

poza tym tam są tylko pliki dds ja rozumiem do plików wykonywalnych (exe, bat, com) etc. dawac skana :P

poza tym nie narzekajcie że nie ma skana...cieszcie się że robie sobie i daje tu ;)

bo nikt nigdy nie dał 2 wyglądem takich samych zbroi dla woja i wojki ;)

No oglnie to jest texturka chyba zmieniona warrior_4_2 na warrior_4-1 :) z tego co widze :P

Ps. myslalem ze zbroje z gry "Packman" xD

moze i dałem nazwe 4-1 bo musiałem zobaczyć je pod gr2 i w grze ale podkreślam tej z pc.epk / pc.eix ja nie robiłem ;)

ja zrobiłem część do pc2.epk/pc2.eix do przypisania w warrior_w.msm ;)

bowiem możecie podmienić sobie tą stal co macie a mając teksturki i mózg możecie zrobić z ich pomocą i pomocą mózgu notepad'a++,Fille Archivera, navicata kompletnie nową zbroję ;)

ja na swoim koncie mam już 2 typy zbroi dla każdej profesii i płci ...

planuje więcej :lol:

@Down....

No fajne ... Dam "+" za chęci smile.gif

Nie daję tego dla + sików z litości ;) nie podoba się to nie dawaj, jednak myślę że lepiej mieć i woja i wojke w tym samym stylu a nie wojo w fioletowej stalce a wojka w standardowej ;)

Opublikowano

No fajne ... Dam "+" za chęci :)

@@Kalik

O jakiej zbroi mówisz ?

Jedyne co mi przychodzi do głowy to re-texture Armor Paladin oraz Solldier Armor High Re-texture ;)

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...