Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackshield oszalał

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O siema, Ty żyjesz? :O

Masz jakiś injector w tle odpalony może? Najlepiej napisz do supportu gf.

Siemano Ędy, przekopałem ogółem pół Google, w tle jedynie menedżer zadań, HS gryzie się z czymś, co mam na kompie, a raczej nie do końca jest cheatem, lekka paranoja już się robi.

Opublikowano

Mi kiedyś powiedział support żebym zrobił format systemu, a gdy to nie pomogło to powiedzieli że nic nie mogą zrobić i powinienem kupić nowy komputer, może zrób to samo? xD

Opublikowano

Chciałem wrócić troszkę z nudów do metka, ale jak mi zaproponują format czy coś, to będzie kolejny powód, żeby jednak nie wracać, bo nie ma po co :D

@EDIT: A burdel, który tam panuje można opisać w skrócie tak :D

gt-kelclbxoqthkhhcngefe.png

@EDIT2: O, a teraz wyskoczyło mi jeszcze "DETECT_GAME_HACK Undefined hacks (0x1000047d)"

Opublikowano

NIe ma co sie denerwowac, poprostu hackshield dba o Ciebie I twoje zdrowie, zamiast gf. Zmusza Cie bys nie wracal do tej gry, on najlepiej wie jak wyglada terazniejsza sytuacja na PL'u. Posluchaj go! Nie zmarnujesz swojego cennego czasu. 

Opublikowano

Wyłączyłeś zaporę?

Tak włączyłeś. Bez sens..

To nie wina zapory, tylko głupoty GF.

Wywywal hs. Zaktualizuj. odpal jako admin i nic wiecej nie poradzisz.

Opublikowano

Nie masz moda albo jakiegoś hacka zainstalowanego na kompie? Spróbuj wyczyścić rejestr CCleanerem i może to zadziała.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...