Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze slotem

Wrednotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z dniem dzisiejszym na Terze EU wprowadzili nową rasę i klasę Dark Elin Reaper.Mozna ta postac stworzyc od 40 lvl.Problem moj polega na tym,ze mam 2 postacie na swoim koncie mianowicie jest to 60 lvl Priest i 37 lvl Sorcer.Pisało gdzieś na stronie,że dojdzie dodatkowy slot na to aby móc stworzyć ta 3 postać aby nie kasować tamtych ktorych posiadamy.Nie stało się tak bo nie mogę stworzyć nowej postaci.Jest to koniecznie abym usuneła ta co mam 37 level ? Wie ktoś może cos na ten temat ? 

Opublikowano

Gdzieś chyba jest informacja, że trzeba coś "aktywować" na stronie(?) Tery... Dostaje się item do depo i trzeba na niego kliknąć, dopiero wtedy dostaniemy slot, nie mam jak tego sprawdzić, bo po prostu Tera mi nie działa <znów....>. I nie pamiętam, gdzie była taka informacja. Szukam i znaleźć nie mogę :/ Coś w tym stylu to było.

Już piszę co trzeba zrobić:

1. Logujesz się na konto i serwer przy którym chcesz NOWY DARMOWY SLOT.

2. Wchodzisz na postać (obojętnie którą).

3. Tam, gdzie masz mini-mapkę pojawi Ci się znaczek, takie karteczki - czy coś, kliknij na to.

4. Akceptujesz ten "prezent", co dostajesz.

5. Akceptujesz, zgadzasz się, itd., czy jesteś pewny/a, tak, tak, tak.

6. Dostajesz ITEM do ekwipunku, po czym na niego klikasz.

7. Wylogujesz się - wchodzisz na listę swoich postaci i masz darmowy slot.

Opublikowano

Ale to trzeba jednak wejsc na strone tery i zakceptowac cos w koncu ? Bo patrzylam teraz by odebrac prezenty czy cos takiego i za cholere nie mam tego :D !

Opublikowano

Mi wystarczyło wejść do gry, czyli zalogować się na konto, postać z 40+ lvl (ja akurat na 60 weszłam), po czym zrobiłam to, co opisałam w poprzednim poście.

Zrób mi screena z gry (z mini-mapką) :D

Opublikowano

Wiesz bylam pozniej na koncie znajomego i zrobilam mu postac Reapera po czym patrze mial ta karteczke o ktorej mowilas  kliknelam i dodalam mu dodatkowy slot a gdy bylam na swoim koncie na postaci 60 lvl i 37 (sprawdzilam oba na wszelki wypadek) i nie bylo tego w ogole po czym skasowalam tego z 37 lvl i no trudno zrobilam sobie teago reapera :)

Myślę,że nie ma już co dyskutowac zatem prosze temat o zamkniecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...