Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Deila EQ navi


kubaxyt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to navi nazywasz?

Chyba itema a navi nie widziales , Srednie 30000%.

Opublikowano

Emm... średnie obrażenia można jeszcze większe wbić a bonusy to już pikuś jak wejdzie przecież tu bonusy wchodzą na max. Nie wiem w czym widzisz problem....

 

 

Proszę jak nie wierzysz na pewnym serwerze jak grałem i bonusy wchodziły na max.

 

 

042613532_eehrsww.jpg

Opublikowano

Ty albo on z navi macie bo on ma 15 sila a ty 12 sila wpadłeś :)

Ponieważ na serwerze, na którym grał @BarteKw656 maksymalna wartość bonu na siłę wynosi 12. 

Podejrzewam raczej, że "Radek" siedział na BS'ie trochę czasu.

To inny serwer.

btw Na deili jest navii wiec bardzo mozliwe,ze truta tez stamtad pochodzi.

Navicat jest na każdym serwerze.

26277095327341632366.png


Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Opublikowano

truta jak truta sr mogą wejść max 61 z tego co wiem ale te butki to możliwe że navi lecz czy aby na pewno navi? jest bot do tworzenia takich iluzji da się ubierać takie itemki lecz żadnego bonusu nie dają ani w statach ani w niczym a po drugie nie da się tego itemku wywalić ani sprzedać więc żaden dowód z tym ss daj filmik nagrany to ci uwierzę ale pokaż na nim że item daje te bonusy 4422 siły i tyle samo ludzi i że da się handlować tymi butkami bo jak nie masz takiego dowodu to można stwierdzić że to bot jego nazwa Change ... całej nazwy nie pamiętam ale wiem że taki istnieje do iluzji żeby komuś wmówić navi

Opublikowano

Prosty trick cheat enginem. Zmiana jest widoczna tylko w kliencie. Nie dajcie się robić tak łatwo w konia.

Opublikowano

To Polska więc musicie przyjąć do świadomości fakt, że jeśli jest jedna osoba której się powiodło (Admin Deila) to na każdą taką osobę przypada wiele osób które jej źle życzy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Gówno nie serwer a Administracja jest tępa jak nie wiem co Nulcia co to wgl jest .... porażka .... ahaha Dobrze że to upada .

Cyrk.png

Opublikowano

Gówno nie serwer a Administracja jest tępa jak nie wiem co Nulcia co to wgl jest .... porażka .... ahaha Dobrze że to upada .

ty jestes gowno za przeproszeniem Administracja stara sie to naprawic chodziaz jeden serwer lepszy bo inny to by to mial w dupie 

Opublikowano

Dokładnie dodatkowo Smok im je dał i jeszcze zastrzegł sobie  prawa autorskie -.-o.O

to są pliki deili z śmiesznymi informacjami od smoka o prawie autorskim xD

@UP: pińcset

Opublikowano

Widać jak naprawiła, że zwineli hajs z IS i sprzedają pliki :)

 

Flourine podobno dał dostęp do bazy harnasiowi i obaj uciekli ;D..

 

Smok stara się naprawić serwer, zgłosił sprawę na policję, a do teamu nawinął True. Serwer znów stanie ;3.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/


Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Smok jest tak samo głupi jak asek i zaprzepaścił sobie możliwość zarobku na serio wielkiej sumy, współpracując z tym guwnem florinem aka. mateusz 15 latek. Mam jego adres chłopaki :P Jeszcze jedna akcja, to wpadnie za nasze user ACC, nikt mi nic nie zrobi jak to podam.

Opublikowano

Smok jest tak samo głupi jak asek i zaprzepaścił sobie możliwość zarobku na serio wielkiej sumy, współpracując z tym guwnem florinem aka. mateusz 15 latek. Mam jego adres chłopaki :P Jeszcze jedna akcja, to wpadnie za nasze user ACC, nikt mi nic nie zrobi jak to podam.

Smok może nie jest tak głupi, ale Flourine to totalny ćwok, jest je*aną ku*wą moim zdaniem :)

 

Pozdrawiam ;d.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/


Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...