Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier do 1000zł

F13'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiegoś w miarę dobrego używanego komputera do gier w cenie do około 1000zł.

Znalazłem takiego, wydaje mi się że jest on dobry jak do tej ceny ale nie znam się za bardzo więc proszę o ocenę.

Płyta Główna: MSI 870-C45

Karta graficzna: GeForce GTX 460 1GB
Procesor: AMD Phenom II X4 955 3.20 GHz
Zasilacz ATX 550 Tagan
Dysk twardy: HDD 500GB
Pamiec Ram: 4Gb DDR3
Chciał bym na nim pograć w gry typu:
Diablo III (Najlepiej na maksymalnych wymaganiach)
NFS Rivals (Chociaż na średnich wymaganiach)
Saints Row IV (Na średnich wymaganiach)
Opublikowano

Masz jakieś części ze starego komputera? Czy używane części wchodzą w grę?

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Ze starego nic już nie mam. Tak chcę komputer z używanych części, ale jeżeli bym kupował osobno wszystkie podzespoły to tylko z allegro/olx z okolic Katowic tak abym mógł je osobiście odebrać.

Opublikowano

Ale jest jeszcze obja wysyłki za pobraniem :) Będzie o wiele wygodniej

Opublikowano

Ale jest jeszcze obja wysyłki za pobraniem :) Będzie o wiele wygodniej

za ktore trzeba zapłacić 20 zł. za 1k do gry nic nie kupisz lepszego ...

jak mozesz dopłacić do 1,6k:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70127&s=86595&s=85773&s=80162&s=75399&s=60889&s=80827&s=88828

neich ktoś sprawdzi czy da rade moj zestaw. bardzo o to proszę gdyż się dopeiro uczę ;) +chyba zasilacz z dupy, dlatego proszę o sprawdzenie :P

Opublikowano

za ktore trzeba zapłacić 20 zł. za 1k do gry nic nie kupisz lepszego ...

jak mozesz dopłacić do 1,6k:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70127&s=86595&s=85773&s=80162&s=75399&s=60889&s=80827&s=88828

neich ktoś sprawdzi czy da rade moj zestaw. bardzo o to proszę gdyż się dopeiro uczę ;) +chyba zasilacz z dupy, dlatego proszę o sprawdzenie :P

Naucz się czytać, szukam używanego komputera, lub używanych podzespołów a nie nowych...

Opublikowano

Naucz się czytać, szukam używanego komputera, lub używanych podzespołów a nie nowych...

to ciężko jest to przenieść na allegro/olx? btw. do gry odpuść AMD, ponieważ słuzy do renderowania itp. na amd nie bedziesz miał super osiagow w grach. reszta ok, tylko mobo wdg. mnie na asrocka lepiej by bylo wymienic.

Opublikowano

Jest spoko, ale będziesz musiał zmienić w najbliższym czasie zasilacz, bo on jest z czarnej listy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Czyli opłaca się kupić ten co podałem za 950zł? i czy pójdą mi na nim te gry które wyżej wypisałem?

Opublikowano
http://allegro.pl/super-komputer-i5-460oc-500-hdd-8gb-ram-i-wiecej-i4260215886.html

Proszę tu masz coś lepszego.

Warto doplacić mimo tego że grafa ta sama.Ale jak podkręcisz tego i5 do 4.0-4.2 to zobaczysz różnice między zwykłym AMD'ekiem

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...