Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankiety ze Sponsor Pay- pytanie

JESTEMKORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Loguje się na nostale,biorę ItemShop.Uzupełnij moje ND,Sponsor Pay i jest tam akiety zakładka Naciskam na to

survey_icon_rectangle_115.png
at.gif?ts=1401192769&u=0222931ca78fb3662Survey Sampling - weź udział w ankiecie

Podspodem jest Napisane Tylko 140!

Wyskakuje mi karta Potwierdz swoja tożsamosc wpisuje Date 01 Kwiecień 1997 rok.Dalej klikam to mam Płeć podać itd Pózniej na dole mam napis Powiadomienie dotyczące pliku cookies mam Analiza  I Dostosowanie i Reklemy wyłączone klikam zamknij Strzałką Dalej.Pytanie kolejne  i wyskakuje  Przepraszamy Niestety brak obecnie ankiet do wypełnienia.

Co mam zrobić ciągle mi to wyskakuje POMOŻCIE chciałbym mieć troche NosDolarów

Opublikowano

Bo na ankietach SS nie zarobisz, ciężko trafić czego oczekują (ja do dzisiaj tylko dwa razy skończyłem ankiety [nie licząc buga, gdzie robiłem dwie ankiety przez trzy tygodnie dziennie dzięki bugowi]).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Bo na ankietach SS nie zarobisz, ciężko trafić czego oczekują (ja do dzisiaj tylko dwa razy skończyłem ankiety [nie licząc buga, gdzie robiłem dwie ankiety przez trzy tygodnie dziennie dzięki bugowi]).

On jeszcze działa . Tylko u mnie nie ma tej ankiety .

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...