Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem do Nostale TH

wampiros6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio chciałem sobie pograć na tajskim serwerze nostale, ale domyślam się że założyli blokadę na IP. Czy można to jakoś obejść?Próbowałem za pomocą flyvpn ale ip tajskie jest dla płacących użytkowników. Podsyłam jeszcze zdj. komunikatu jak się loguje do świata gry. Może się przyda

447951401130759403949.png

Opublikowano

ale te które obecnie istnieją będą istnieć a prace Kubaman'a to podziwiam i życzę mu wielu sukcesów związanych z serwerem nostale i nie tylko ;)

Opublikowano

Wiec tak: Pl jest teraz tak banalnie prosty ze:

W ciagu 2 dni po 4-6 godzin z 1lvl mozna nabi 55lvl

Nastepnie przez 2 dni robisz sp 2 i sp 3, w miedzy czasie szukasz fam ktora chodzi na LoD.

W ciagu miesiaca masz kolo 75lvl i mniej wiecej kase na eq z dropu piorek i lota na LoD.

Kiedys na Pl bylo ze z tydzien biles 20 lvl, potem po 3-4 dni na lvl az do 50. Teraz na 50 lvl robiac misje dostajesz 80% expa. Ja robiac kiedys dostalem ledwo 3%, a cala reszte do lvl-a trzeba bylo nabic na glacy. W dodatku masz teraz LoD a kiedys tego nie bylo.

Powiedz mi co jest trudnego na Nostale Pl?

Opublikowano

Nie myślałem że tyle się zmieniło bo ja przez 2 lata nie grałem w nostale i dalej myślałem że jest tak ciężko. No ale dzięki za porady wiec temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...