Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, ostatnio wyleciał mi skin m4a1-s obrońca stattrak lekko używany. Co lepiej zrobic ?

1. Zostawic i z nim grac.

2. Sprzedać i kupić m4a1 atomowy stop i glock smoczy tatuaż stattrak.

3. Sprzedać i dozbierac na m4a4 asiimov wysłużona.

Co wy byście zrobili na moim miejscu ? ;)

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Pierw zadaj sobie pytanie z czym lepiej Ci idzie , z czego lepiej strzelasz :) 

Potem myśl co mógłbyś sobie kupić za tego skina ;)

Na moim miejscu gdybym miał m4a1-s guardian mw stattrak sprzedałbym i kupił coś ciekawego do m4a4 ( najprawdopodobniej byłby to asiimov , ponieważ jak widzę tego skina to aż mnie "korci" o doładowanie eurosków ;D )

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

No nie wiem, jeszcze jest opcja zeby sprzedać i kolejne klucze kupić, ale chyba za duże ryzyko xD

Wlasnie cały czas strzelalem z m4a4 ale ostatnio bardzo zachciało mi sie grac m4a1 i nie wiem z czego mi lepiej idzie. Ale chyba ja sprzedam i kupie atomic alloy i glocka, chociaż jeszcze muszę to przemyslec

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

głupie pytanie.. a bardziej przypada ci tłumik czy a4? bo mi osobiście lepiej gra się z tłumikiem. co do pkt 2... smoczy tatuaż to ścierwo z painta. 3.. serio asiimov ci sie podoba czy kupujesz go dla szpanu? zastanów się :) Pewnie nie gracie tłumikiem bo ma tylko 20ammo.. a prawda jest taka że wystarczy sie dobrze wcelować i w najgorszym wypadku gdy wszystko trafi w cel to stracicie tylko 4 pestki. m4a1 jest baardzo celne.

21025763467572689828.png

Opublikowano

głupie pytanie.. a bardziej przypada ci tłumik czy a4? bo mi osobiście lepiej gra się z tłumikiem. co do pkt 2... smoczy tatuaż to ścierwo z painta. 3.. serio asiimov ci sie podoba czy kupujesz go dla szpanu? zastanów się :) Pewnie nie gracie tłumikiem bo ma tylko 20ammo.. a prawda jest taka że wystarczy sie dobrze wcelować i w najgorszym wypadku gdy wszystko trafi w cel to stracicie tylko 4 pestki. m4a1 jest baardzo celne.

ta +  dochodza jakies skany i nie zawsze trafisz 4 pestki cale hp moze? chyba w banie.. 30 ammo to ledwo na 2 starczy a co dopiero na wiecej

Opublikowano

ta +  dochodza jakies skany i nie zawsze trafisz 4 pestki cale hp moze? chyba w banie.. 30 ammo to ledwo na 2 starczy a co dopiero na wiecej

to nie moja wina ze nie umiesz grac. 2-4 pestki bez głowy i typ leży.

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...