Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam No recoil na STEAM

Omar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam no recoil na STEAM bo wszystki czity jakie sa na forum mi niedziałają wyskakują mi błedy albo wyłacza cs'a PLX HELP ^^

Opublikowano
Tak jak w temacie szukam no recoil na STEAM bo wszystki czity jakie sa na forum mi niedziałają wyskakują mi błedy albo wyłacza cs'a PLX HELP ^^

to rusz dupe i poszukaj w necie a nei chcesz zeby CI wszystko dali na tacy...

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Wiesz co jak z takimi "tekstami" masz wyjezdzac to lepiej nic tu niepisz... na necie szukałem i nie znalazłem a co do tego że chcę żeby mi wszystko na tacy podali to jag byś nie zauważył to te forum jest po to żeby pomagać ludzią którzy np. tak jak ja szukaja no recoil na steam a nie umią znaleść...

Opublikowano

Może czas najwyższy się nauczyć www.google.pl . Przywołuje was do porządku .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Sory to morze koledze pokarzesz jak sie pisze poprawnie?? co do tematu pisałem już że NIE UMIEM ZNALEŚĆ W google.pl

Omgf wiem że przy czytaniu czeba myśleć ale Ciebie to przerasta... ^^

Opublikowano

to do kurwy nedzy do czego jest to forum?! Tiger666 nie wyjezdzaj z takimi tekstami, bo potrafisz tylko ludziom wypominac ze nie umieja pisac, to ich problem, puki w regulaminie nie ma nic przeciwko analfabetom, maja prawo! Jesli prosi o cheat to albo nie piszesz jesli mu nie pomozesz, albo pomagasz podajac linka lub mowiac gdzie szukac, a nie pierdolisz!! Ode mnie masz reporta!

userbar528322mn2.gif

Jeśli ci pomogłem, odwdzięcz się i kliknij: pomoglru6.gif

Nie odpisuję na gg oraz na maila, udzielamy pomocy na Forum, dziekuję!

• Dodaj nową pozycję...