Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu minecraft PvP (i innego)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Plugin Witam , w związku z tym ze zakładam swój serwer PvP i EasyHC ponownie pytam was , szanownych forumowiczów czy znacie plugin na dokładniejsze śmierci np. Knokam typka do fosy i on deda ale pokazuje ze Nick Fell from a high place lub Nick hit the ground too hard. A ja szukam czegoś takiego ze gdy ktoś zginie od upadku to zęby było to moje Zabójstwo a nie Podłogi :)

2.Plugin:Szukam także plugin na tak zwane coiny , specjalny item który dropi np ze Stone , i jak ktoś byłby miły to konfiguracje tak aby z OtherDrops leciały te coinsy! Za najlepsza odpowiedz daje naj i dla wszystkich plusiki:)

Opublikowano

1.CombatLog, CombatTag

2.A tutaj nwm o Ci chodzi. Coinsy to jakiś specjalny item czy poprostu pieniądze?

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Zrób sobie na to drugie skrypt bardzo prosto można.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Zrób sobie na to drugie skrypt bardzo prosto można.

Jeśli to prosto można to czy mógł bym Cie prosić o zrobienie czegoś takiego ? Nie jestem dobry w skrypty. dam ci najlepsza odpowiedz!

Opublikowano

Możesz znaleźć jakiś plugin na dodawanie coinsów, lub napisać takowy plugin.

Jeżeli znajdziesz lub napiszesz taki plugin może to być pod jakąś komendą. Następnie dodajesz w OtherDrops, aby przy kopaniu Stone wykonywała się jakaś komenda.

- command: /bcast Siema
          chance: 20%

To jest tylko przykład.

A co do 1 pytania,  to w wersjach 1.7+ lub nawet jeszcze wcześniej dodali dokładniejsze śmierci i pisze, że gracz został zrzucony przez gracza.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Jeśli to prosto można to czy mógł bym Cie prosić o zrobienie czegoś takiego ? Nie jestem dobry w skrypty. dam ci najlepsza odpowiedz!

Nie testowałem powinno działać 

options:
	szansa: 5
on mine of stone:
	chance of {@szansa}%:
		give emerald named "&e&LCoin" to player
		send "&2Znalazles coinsa!" to player

Pamiętaj o tabach!

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Oo widze ze bardzo duzo ludzi sie interesuje moim tematem dzikuje wam za to <3 zaraz wszystko posprawdzam i powiem czy git :D

leszczu97, w 26 Maj 2014 - 20:18, powiedział:

Możesz znaleźć jakiś plugin na dodawanie coinsów, lub napisać takowy plugin.

Jeżeli znajdziesz lub napiszesz taki plugin może to być pod jakąś komendą. Następnie dodajesz w OtherDrops, aby przy kopaniu Stone wykonywała się jakaś komenda.

- command: /bcast Siema
          chance: 20%

To jest tylko przykład.

A co do 1 pytania,  to w wersjach 1.7+ lub nawet jeszcze wcześniej dodali dokładniejsze śmierci i pisze, że gracz został zrzucony przez gracza.

No niby masz racje ze "Was doomed to fall by" ale to mi nie dziala na serwerze :P jeszcze poszukam ;)

Opublikowano

Nie testowałem powinno działać 

options:
	szansa: 5
on mine of stone:
	chance of {@szansa}%:
		give emerald named "&e&LCoin" to player
		send "&2Znalazles coinsa!" to player

Pamiętaj o tabach!

Tabach? zeby byly odstępy o to chodzi tak? bo ja taki zielony jestem troche ;(  -.-  :mellow:

Opublikowano

1.Plugin Witam , w związku z tym ze zakładam swój serwer PvP i EasyHC ponownie pytam was , szanownych forumowiczów czy znacie plugin na dokładniejsze śmierci np. Knokam typka do fosy i on deda ale pokazuje ze Nick Fell from a high place lub Nick hit the ground too hard. A ja szukam czegoś takiego ze gdy ktoś zginie od upadku to zęby było to moje Zabójstwo a nie Podłogi :)

No to znam taki plugin. Nazywa się Tracker. Tu masz GitHub:

https://github.com/OvercastNetwork/Tracker

A tu Jenkins gdzie możesz go pobrać:

https://build.oc.tc/

Nie wiem tylko czy będzie działać na Spigot/CraftBukkit bo oni tam mają własny slinik - SportBukkit. Jego download masz też na Jenkinsie.

Jak coś SportBukkit to edytowany Spigot więc wszystkie pluginy działają ;D

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

options:
    szansa: 7
on mine of stone:
    chance of {@szansa}%:
        give emerald named "&e&LPLN" to player
        send
"&2Znalazles PLN!" to player

1j90lz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...