Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Skiny, skrzynki i operacje.

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytań odnośnie skinów, skrzynek i operacji.

1. Na jakiej mapie grać by zdobyć jakiegoś ciekawego skina ? Coś słyszałem że grając np. Italy można AWP dropnąć. I też przy dropnięciu no skinu do berett Kolonia, jest kolekcja Dust II, i tam pare wymienionych skinów, czyli grając tylko na Dust II moge zdobyć te skiny ?

2. Jakie mapy grać najlepiej i jaki tryb gry, by zdobyć Hunstman Case. Sam gram turnieje na Inferno i czasem skrzynka wypadnie, ale czy są mapy lub tryby które zwiększają ich drop ? Ew. jakieś serwery ?

3. Kupiąc teraz operacje Phoenix mój drop się zwiększy ? I czy mam szanse dropnąć lepsze skiny na tej operacji ? 

Operacja kończy się bodajże 2 czerwca, więc nie ma sensu kupywać. Ale kupując następną operacje chyba by się opłaciło.

Opublikowano

1. Nie zależy od tego gdzie grasz, drop jest losowy.

2. Nie.

3. Nie opłaca Ci sie już, nie długo będzie nowa operacja. 

he?

Opublikowano

1. Drop losowy

2. Nie

3. A kupuj, ja kupilem (konczy sie chyba za tydzien).

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

Nie ma znaczenia na jakim serwerze grasz, jeśli chodzi o skrzynki to jesli kupiłbyś ta operacje to wypadała by ci skrzynka phoenix. Z tego co zauważyłem na serverach społecznościowych turniejowych jest większa szansa ze ci coś lepszego wypadnie mi wypadły w jeden dzień itemy warte ok 2 euro które i tak dzisiaj straciłem na cs lounge xD

Opublikowano

No dobra, dzięki. A oco chodzi z serwerami do "Iddloowania"? Coś mi się o uszy obiło ale nie wiem oco z tym chodzi.

Opublikowano

No dobra, dzięki. A oco chodzi z serwerami do "Iddloowania"? Coś mi się o uszy obiło ale nie wiem oco z tym chodzi.

Podobnie jak w teamfortress, "afczysz" i dostajesz itemki.

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

drop jest randomowy ... huntsmany też.. na mirage dropnął awp pit viper (kolekcja italy) i m4 nitro ( kolekcja safehouse) co do operacji to nakupuj troche skrzynek phoenix a za jakieś 3-6 miesięcy sprzedaj je z dużym zyskiem. operacja zwiększa drop o 4 skiny i 4 skrzynki

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...