Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ LET'S PLAY FIFA WORLD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do meczu , fajny . A jak juz chcesz te hejty... NIe no 2 uwagi na przyszlosc . Lepsza jakosc i mniej wulgaryzmow :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co do meczu , fajny . A jak juz chcesz te hejty... NIe no 2 uwagi na przyszlosc . Lepsza jakosc i mniej wulgaryzmow :)

Dzięki dzięki, hmm.. Tą jakość muszę poprawić, ciężko ją ogarnąć bo frapsem nagrywam i laguje mi fife.. ;/

A wulgaryzmy to moje wyniki moich nerwów :D

Opublikowano

ja mam 300h w to zagrane i moja opinia ta gra to wielkie dno . Bledy tam pol biedy , ale naj wkur..  ten handicap mozesz miec 100 akcji z metra pod bramka ale jak masz przegrac to nic sie nie da zrobic ,  po 1000 meczach wiem juz po pierwszej polowie czy gra chce zebym przegral , bo to widac jak gra sie caly dzien mecz za meczem  , normalnie taka gra nie ma sensu jestes lepszy ,a musisz przegrac po 2 akcjach przeciwnika , szit game

Najdziwniejsze jest to ze na poczatku meczu do 10 min mozna latwo strzelic gola i po 80 minucie , jak by zawodnikow muli i przeciwnik albo ty jest 2 razy szybszy od ciebie , zalezy czy gra chce zebys wygral mecz , czesto sa mecze ze 2 gole padaja w 90 minucie i NIE CHODZI MI TU O ZMECZENIE ZAWODNIKOW , bo zawodnicy sie zachowoja jak by rozum stracili o.O

dziekuje za taka badziewna gre , zeby nerwicy dostac

co do twojego meczu podobne zalamanie dostaje heheh jak gram w ten badziew bylem w 1 lidze nie raz i w tej grze padaly gole ze jak by byla mozliwosc nagrywania bramek to by byly jajca to powinien byc symulator ping-ponga taka jest realnosc rozgrywki w tej grze  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...