Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egnaro.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile rund? i mam nadzieje ze nie bedzie pytania 'Czy na HoolyMt2 mozna jezdzic dzikiem' ..

Przewidujemy 3 rundy i będą inne pytania :D
Opublikowano

Wbijam i z chęcią zobaczę co i jak ;d Jak ze zmiankami ?

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Jak każdy będzie z Twoim podejsciem Up, to dalej tyle bedzie ;p

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Ogólnie jak zaczynałem zapowiadało sie fajnie, ale nie wiem czy już usunęli yang buga (żelak+5 kupowałeś za 8,5k yang a sprzedawałeś za 12,4k).

Opublikowano

Ogólnie jak zaczynałem zapowiadało sie fajnie, ale nie wiem czy już usunęli yang buga (żelak+5 kupowałeś za 8,5k yang a sprzedawałeś za 12,4k).

Tak ten bug został usunięty.
Opublikowano

Ile ludzi Online ? bo nie wiem czy zaczac. :D

Teraz jest 14 graczy online (na stronie jest licznik). 

Ogólnie brak reklamy i mało co osób gra (myślę, że max do 50 dochodzi, osobiście widziałem max 28).

Opublikowano

"Maks do 50 dochodzi"..... nw kto wbije na serwer gdzie jest 50 graczy , jak Wam się do szkoły nie chcę chodzić gdzie jest więcej niż 50 osób ; >.

sygna2.png

Opublikowano

dziala strona  ??? bo mi nie ;/

Rano była drobna przerwa techniczna ale już wszystko działa.
Opublikowano

Brawa dla administracji za przychylenie się do mojej prośby na temat layoutu strony głównej, jest dużo lepiej, ale

obawiam się, że trudy administracji spełzną na niczym... W tej chwili gram na egnarolu i co... Nikogo nie ma. Max lvl w rankingu - 75lv...

Wróżę rychłe zamknięcie. A wielka szkoda, bo serwer bardzo dobry. Ma tam parę niedociągnięć, ale grało się na gorszych :)

Trzymam kciuki, by serwer przetrwał.

arijh2.jpg

Opublikowano

Jakie zainteresowanie padły pytania odpowiedzi brak...boje sie że jak do gry wejde tak te zawrotne 20 osób online  też nie będzie chciało pomóc

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem tak server jest fajny ale sa ulepszacze jak na pl dlatego  jest tez to wielki - ale i tak pogram sobie tu :)

ps 200% expa jest ;)

chyba zebyscie zrobili 100% na ulepszenie do wtedy moge tu grac albo usuncie ulepki z pl to wtedy duzo ludzi wpadnie ;)

ZROBCIE TO CO PISZE : USUNCIE ULEPKI Z PL    ZWIEKSZCIE  DROP MEDALI  I 10 KU DO G WTEDY SERVER BYL BY WYJATKOWY

Opublikowano

Powiem tak server jest fajny ale sa ulepszacze jak na pl dlatego  jest tez to wielki - ale i tak pogram sobie tu :)

ps 200% expa jest ;)

chyba zebyscie zrobili 100% na ulepszenie do wtedy moge tu grac albo usuncie ulepki z pl to wtedy duzo ludzi wpadnie ;)

ZROBCIE TO CO PISZE : USUNCIE ULEPKI Z PL    ZWIEKSZCIE  DROP MEDALI  I 10 KU DO G WTEDY SERVER BYL BY WYJATKOWY

Bez reklamy to nawet jak to zmienią to graczy prawie nie będzie. Byłem na stracie i ok.30-40 osób było. Ogólnie serwer fajny, administracja naprawiała bugi od początku, ale nic nie zanosi się, że na serwerze będzie dużo graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...