Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zareklamuję serwer na YouTube i Facebook

SynBogdana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic mi ten youtube  master nie mówi kręci typowe filmy po prostu notorycznie ale nic ciekawego wnich nie ma nie wyróżnia sie  z pośród innych niczym

Opublikowano

Nic mi ten youtube  master nie mówi kręci typowe filmy po prostu notorycznie ale nic ciekawego wnich nie ma nie wyróżnia sie  z pośród innych niczym

To znajdź mi takiego co się wyróznia.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Polecę tego gościa ze względu na inteligencje podczas nagrywania odcinków ^^
Mimo tak małej liczby wyświetleń ;)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Polecę tego gościa ze względu na inteligencje podczas nagrywania odcinków ^^

Mimo tak małej liczby wyświetleń ;)

HAHAHAHAHA.

Jebłem i nie wstaję.

Powiedział typ który ma konto na yt gdzie filmy maja 300 wyświetleń xD

Pokaz mi takiego z metina ktory pokazuje coś innego niż każdy

Opublikowano

Dla tego płaczka Shaggy 

"30. Każda opinia powinna być uargumentowana. Pisanie postów "polecam" będzie karane warnem. Kara: 5 pkt. za spam.

Przykład postu niezgodnego z regulaminem: "Polecam i pozdrawiam."

Przykład postu zgodnego z regulaminem: "Pracowało mi się z nim bardzo dobrze i nie było większych problemów. Serdecznie polecam. :)"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Polecam zrobił duże postępy już tak nie klnie ;P

Opublikowano

Polecam Wezzego,staram się korzystać z jego usług przy każdym moim serwerze,wielki + dla chłopa,filmy ciekawe,oglądalność w miarę,jedynie nad kulturą osobistą może popracować^ ^

A tak to miód malina

Polecam +

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

HAHAHAHAHA.

Jebłem i nie wstaję.

Ty to naprawdę jesteś.... Napisałeś temat, to my go krytykujemy, bo takie coś jest rzeczą naturalną..

Czyli jeżeli on wczoraj skoczył z mostu, a Ty właśnie teraz się o tym dowiedziałeś... to skoczysz za nim?

87225705356827008866.png

Opublikowano

HAHAHAHAHA.

Jebłem i nie wstaję.

Ups... poczekam aż ktoś Tobie napisze o co mi chodziło ;)

Muszę Cię uświadomić, że mam kanał o różnej tematyce ^^ i na moim kanale znajdują się filmy, które mają więcej wyświetleń niż wszystkie Twoje razem wzięte ;) +4k widzów i tylko 1k wyświetleń? Uhuhuh...

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Ogólnie to polecam gościa, ogarnięty, dobry głos, zmienił swoje zachowanie, moim zdaniem na lepsze.

Nie zostaje nic innego jak jeszcze raz polecić :D

Opublikowano

Z kulturą cienko ale pozytywny człowiek, współpraca z Nim przebiega pomyślnie, polecam. 

Opublikowano

Wchodze  sobie na mpc po dlugiej przerwie i widze tego debila... No co by tu napisac, polecam, debil ale pracowity....

Opublikowano

Jeśli szukacie Oszusta. To ten koleś nadaje się idealnie. Subskrypcje sobie sam nabija.

Kłamie w żywe oczy. Ma problemy seksualne, nigdy pewnie.. :) Tutaj macie screen'y jego poziomu intelektualnego:

A i jeszcze jedno. Widzimy się wkrótce Krystianie  Cze...ski :). Hakierze za 5zł. 

vjoakm.jpg

we0eyv.jpg

cymu9w.jpg

AntyReklama dla Serwera.

Komentarze nabijają mu znajomi, i osoby o których poprosi o to.

Zacznij się leczyć :)

Opublikowano

Jeśli szukacie Oszusta. To ten koleś nadaje się idealnie. Subskrypcje sobie sam nabija.

Kłamie w żywe oczy. Ma problemy seksualne, nigdy pewnie.. :) Tutaj macie screen'y jego poziomu intelektualnego:

A i jeszcze jedno. Widzimy się wkrótce Krystianie  Cze...ski :). Hakierze za 5zł. 

vjoakm.jpg

we0eyv.jpg

cymu9w.jpg

AntyReklama dla Serwera.

Komentarze nabijają mu znajomi, i osoby o których poprosi o to.

Zacznij się leczyć :)

Sam nabijasz.

Polecam Weezego.

PS// Weezy nie ma na imię Krystian ^^

Który to twój serwer ? 10 na tych samych plikach?

Opublikowano

Pojebany ziomek.

Ale niestety muszę polecić  :unsure:

Spoczko typek, chociaż czasami ma schizy psychiczne i mu odwala na maxa  B)

Ale jako youtuber polecam w 100% :)

Może ci jednak zrobię te pliki ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...