Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga postępu

BraciaMrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dążę właśnie do FE lecz jest to bardzo żmudne i długie zajęcie. Zbieranie 30kk kredytów jednak trochę trwa na 12lvl i nie do końca wiem co najlepiej jest u mnie bić. Myślałem trochę nad PP i by zrobić grube lasery nawet przed FE jeśli to możliwe lub zrobić Vege pod boxy/pallad FS. Nie grałem w DO już od paru dobrych lat- pamiętam starego klienta i wielki statek na 2-1 a nie jakieś latające "budowle" więc nie pamiętam prawie nic z tej gry i jeśli znalazł by się ktoś kto a nawet w punktach wypisał by mi co proponuje zrobić od najwcześniej do najpóźniej to byłbym wdzięczny.

Hale: 1

Statek: Goliath + wszystkie skiny z handlu + Razer

Drony: F F F F F F

Konfa 1 (DMG):

-3 FL3

-12 FL2 +4 na dronach

-5 GN3-7900

-5 GN3-6900

-4 BO1

-1 AO2

-2 BO0

Konfa 2 (Speed):

-3 FL3

-12 FL2

-5 GN3-7900

-10 GN3-6900

Na dronach osłony: 1x AO2, 2x BO2, 3x BO1

URI: +/- 60k

Skylab: złoto 8, sepro 7

Tak, wiem, że na konfie 2 jest więcej osłony bo generatory są na dronach co mają bonus.

Opublikowano

Dokup generatory zmień na Vegę/leonka i bij alieny na 1-wszej gali.

Gdy będziesz miał pół speeda za urkę i tak z 10 lf-3 leć na drugą galę i tam bij alienki (mk,dk) i w trakcie rozwijaj konto (pp,lasery,generatory) jak będziesz miał full lf-3 i z 3-4 irysy kup formację rombu/serca na alienki.

Myślę, że pomogłem.

@Edit skylab ważna rzecz przecież, rozwijaj na bieżąco

Opublikowano

W drugą halę warto więc zainwestować, lecz nie rozumiem czemu lepiej było by zmienić Golca na Vegę na pierwszą galę. Ogólnie to ja bije na X-6 Krychy (małe i duże) i idzie mi to dość dobrze a skylab ciągle rozwijam.

Na drugą halę widziało mi się wsadzić Vegę na full speed na pallad + fov bug ale teraz to już w sumie nie wiem czy to dobry pomysł.

Opublikowano

W drugą halę warto więc zainwestować, lecz nie rozumiem czemu lepiej było by zmienić Golca na Vegę na pierwszą galę. Ogólnie to ja bije na X-6 Krychy (małe i duże) i idzie mi to dość dobrze a skylab ciągle rozwijam.

Na drugą halę widziało mi się wsadzić Vegę na full speed na pallad + fov bug ale teraz to już w sumie nie wiem czy to dobry pomysł.

Czemu zmienić? Vega jest szybsza i po prostu jest najlepsza na pierwszą galę taki szybki golec, nie widzę sensu latać powolnym kolcem skoro nie masz full gen. napędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...