Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loguje się do śmierci .

Hubciu001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z zalogowaniem się na stronę metin2. Strona się bez problemu otwiera i inne zakładki, ale gdy wpisze Login i Hasło to kręci (ładowanie) się w nieskończoność.. Może system blokuje coś, jakieś porty zablokowane ? Nie mam pojęcia także proszę o pomoc ..

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Coś takiego, co blokuje reklamy na stronach internetowych :). Czasami potrafi coś zepsuć i blokuje inne rzeczy. Sprawdź czy przypadkiem nie masz tego zainstalowanego. 

Spróbuj się zalogować z innej przeglądarki.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam pare razy tak miałem i wystarczyło zmienić przeglądarke. Jeżeli to nie zadziała to reset neta (router), wyłącz zapore systemu windows, lub w ostateczności skontaktuj się z dostawcą neta. Możesz mi napisać od kogo masz neta to wtedy więcej ci powiem ;)

Opublikowano

Emm.. No więc tak .

@Up Czyli zamknąć antywirusa, tak ?

@Stjudi Addblock, jak mi o tym napisałeś to zainstalowałem to xD Ale to jest wyłączone bo uważałem że to zbędne także jest nieaktywne

@VexiPL Zmieniałem przeglądarke, resetowałem router (livebox) .. Dostawcą jest Neostrada TP, internet brałem od nich jeszcze jak liveboxów nie było xD A teraz posiadam tego najstarszego 1.0 .
Z zaporą nie próbowałem ale spróbuje ;]

Jakieś pomysły ? :>

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

A więc możesz skontaktować się z dostawcą internetu aby sprawdził czy nie masz zablokowanych portów bo to może być problemem jeżeli jest tak jak mówię to poproś o odblokowanie wszystkich

Opublikowano

Więc tak . Dzwonić narazie nie będę, bo już tam kiedyś dzwoniłem i mam dość rozmowy przez 30 min z ''doświadczoną'' panią konsultantką ;>  Czy da się sprawdzić w komputerze czy porty mam jakieś zablokowane ? Bo z tymi co siedzą pod drugiej stronie telefonu mówię pytanie na początku, a  ona mi bredzi i bredzi a odpowiedź dostane jak się 10 razy powtórzę :D

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Jave instalowałem jakieś pół roku temu jak nie więcej. Mam pobrać ponownie bo za chiny, nie wiem jak ją mam zaktualizować ;D

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Mhm.. Więc tak mam główny folder ''JAVA'' klikam na niego i mam 2 foldery. Bin i ten drugi w tym folderze BIN mam ikone ''java, javacpl, javaw, javaws'' I tak, klikam na zwykłą ikone Java wyskakuje na ułamek sekundy okienko cmd i znika .. Coś źle zrobiłem czy tam miało być?

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...