Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spacer po parku fotelem

Seruto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie.

Mam wstydliwe pytanie, otóż chodzi w tym temacie o mechanikę.

Mój ojciec ma niedługo urodziny, i gadał cały czas teksty typu "Ile ja bym dał, aby mieć jeżdżący fotel!".

Przeglądając internety zauważyłem ciekawy film który chyba właśnie podziwia mój staruszek.

http://www.sadistic.pl/jezdzacy-fotel-vt14611.htm

A teraz problem. Nigdy nic nie dałem mojemu ojcu na urodziny, a on mi zawsze coś dał. Więc chciałbym zrobić coś wielkiego. A szczegółowo - ten fotel.

Jestem totalnie ZIELONY w tych sprawach, i jeżeli ktoś byłby tak miły i mi wyjaśnił choć w skrócie czego potrzebuję (i za ile kupię) aby zbudować takie cacko.
Mam przyjaciela który umie spawać więc z tym problemu nie będzie.

Proszę o wyrozumiałość, nie tylko ja jestem zielony na tym świecie w tych sprawach, a nie miałem gdzie napisać. Więc bardzo, bardzo, bardzo proszę was o pomoc z tą sprawą ;)

Pozdrowienia.

Opublikowano

Zapewne na 1 miejscu byś musiał znaleźć jakieś forum różnych fanaberii motoryzacyjnych, też się na tym nie znam ale moim zdaniem się musisz zastanowić czy chcesz by był na akumulator czy spalinowy, później to już tylko rozdział dla mechanika, żeby to jakoś poskładać

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Myślę nad spalinowym, bo taniej wyjdzie niż na akumulator.
Ktoś jeszcze chce poradzić? :)

Opublikowano

Może ci to pomoże.

Silnik minimum 100zł, kółka łącznie to około 200zł, przewody, rurki i inne to około kolejne 50-100zł.

Inny sprzęt pomagający poruszać się takim czymś to kolejny wydatek w wysokości nawet 500zł i więcej.

Łącznie 900-2000zł. Poza tym jesteś zielony. Do kwoty łącznej doliczmy jeszcze montaż. Nie dasz rady.

Ps. Może masz przyjaciela, ale czy ten przyjaciel zna się dobrze na mechanice?;P

Opublikowano

Brawoooooooooo! :D                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...