Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Plugin] LogIt - kompleksowy plugin do uwierzytelniania Graczy!

LucasEU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik dobry! Leci +

PS. Ten plugin jest twoj? jak tak to zajebista robota

Opublikowano

Widziałem na buk... .pl, widzę i tutaj.
Jedyne co mogę powiedzieć: najlepszy plugin do uwierzytelniania graczy! W dodatku polski!
Wielkie propsy, oraz podziękowania za wkład włożony w plugin.
Mam nadzieję że będziesz kontynuował pracę nad pluginem :)
Czy przygotujesz plugin na v1.8 mc & bukkita?

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Czy przygotujesz plugin na v1.8 mc & bukkita?

Pracuję już nad wprowadzeniem obsługi UUID. Sprawdzajcie na bieżąco aktualizacje.

Opublikowano

Przycisk dotacja nie działa (prawdopodobnie przez ten ch***wy pomysł na skracacz linków)

Dzięki za info :) Jak wróce do domu za jakąś godzinkę, to wtedy naprawię.

Jako sneak-peak powiem, że planuję wprowadzić do procesu logowania opcjonalną dwukrokową weryfikację przy użyciu Google Authenticator.

@Edit Link naprawiony.

Opublikowano

Jest Kompatybilny z craftbukkitem 1.7.2 albo spigotem.

Jeśli jest kompatybilny z CraftBukkitem, to wiadomo że również ze Spigotem. To jest to samo API :)

Opublikowano

Dla mnie SUPER plugin. W dodatku polski. Jest AuthMe, xAuth itd, ale tego nie pobiją :D

Powodzenia w dalszym pisaniu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ogólnie to plugin super. Ale trochę się rozczarowałem - "LogIt" - myślałem, że plugin będzie sprawdzał wszystko co się dzieje na serwie i to zapisywał np do pliku .txt, a tu plugin na logowanie :(

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@LucasEU

Czy projekt będzie jeszcze aktualizowany?

Jeżeli nie - to może przekażesz go @HugoZar'owi, @_const'owi, bądź @Karolina_666? c:

Nie będzie już niestety aktualizowany.

Nie żeby coś, ale const jest zbyt leniwy (równie leniwy co ja). Pamiętam jak się starał o rangę deva na b.pl :D A Karolina... Naprawdę? xD Naprawdę myślisz, że ma czas zajmować się jakimś LogItem?

Ale jeszcze dzisiaj pisał do mnie pewien pan z zagranicznego forum o pozwolenie na przejęcie LogIta (oczywiście pozwolenie jest raczej gestem grzeczności, bo i tak LogIt jest w public domain), więc możecie tylko czekać czy i co się z tego rozwinie :P

Opublikowano

Nie będzie już niestety aktualizowany.

Nie żeby coś, ale const jest zbyt leniwy (równie leniwy co ja). Pamiętam jak się starał o rangę deva na b.pl :D A Karolina... Naprawdę? xD Naprawdę myślisz, że ma czas zajmować się jakimś LogItem?

Ale jeszcze dzisiaj pisał do mnie pewien pan z zagranicznego forum o pozwolenie na przejęcie LogIta (oczywiście pozwolenie jest raczej gestem grzeczności, bo i tak LogIt jest w public domain), więc możecie tylko czekać czy i co się z tego rozwinie :P

"jakimś" :D

Raczej nie mam czasu by zajmować się "aż" LogItem :P

No ale to fakt, czasu bym nie miała, a za jakiś czas pewnie zniknie i to bardziej niż ty! Więc to nawet nie ma sensu, by kontynuować projekt przez kilka miesięcy, a potem znowu szukać zastępcy.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...