Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualne ceny Golda

Davi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam takie pytanie czy dobrze patrze teraz na allegro że na wszystkich światach za 100k golda płacimy 2,50 zł? Kilka lat temu przecież za 10k się płaciło 2,50 zł. O co chodzi?

Pozdrawiam

Opublikowano

Uważaj na "tanie" bo piszą małymi gdzieś na dole, że pakiet zawiera 10000 gp, czyli 1cc, zamiast napisać jak człowiek 100k lub 10cc to piszą 10000gp, ludzie się na to nabierają bo myślą, że to 100k.

Nawet za 1,60zł można kupić 100k, sam ostatnio brałem po 1,60.

Opublikowano

Myślałem o wakacyjnym biznesie na "piwo" z Tibią i botami, ale przy takich cenach to nie ma sensu licencja na bota + pacce + vps to się nie ma szans zwrócić...

Opublikowano

Dziennie na tibi zarabiam 90 zł, inny koleś 300zł~ więc nie pitol mi tutaj, że nie zarobisz na piwo.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dziennie na tibi zarabiam 90 zł, inny koleś 300zł~ więc nie pitol mi tutaj, że nie zarobisz na piwo.

Ale ręcznie grasz co? A nie na botach ;]

Opublikowano

Ale ręcznie grasz co? A nie na botach ;]

Na botach lol xD ostatni raz ręcznie to ja grałem 2 tygodnie temu.

@Edit

ostatnie dni coś słabo z zarobkiem ;/

f38p4g.jpg

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@Up w jaki sposob zarabiasz :) ? jakie przedział lvl botów  i ile na jakiej maszynie (swoja/kupiona) itp :) 

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

vps cloud2 na ovh 25 dicerów,

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...