Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie/informacja - skrypty honda7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tzn teraz wszystko dałem na false wszystkie jego skrypty i vpred.

z drugiej strony co za jebany polaczek by tak zrobił, naprawdę kurwy nie znajac granic.

Osoba ewidentnie prosi się żeby ktoś ją zdoxował (na potrzeby osób mniej kumatych "wystalkował", oczywiście no offence), a następnie, aby każdy zamawiał mu pizze.

@top

Dzięki za ostrzeżenie, miał już zaczynać grę, a nie zobaczyłem ostrzeżenia na forum BoL`a, dobrze, że sprawdziłem tematy na mpc.

Opublikowano

MORDECZKI, JEDEN Z NASZYCH ZIOMKÓW SIĘ ROZPRUŁ. IP 46.29.19.99 POCHODZI Z POLSKI, DOKŁADNIEJ - OLSZTYN. CHUJ CI W DUPE LAMUSIE.

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi? Bo naprawdę nie rozumiem... Ktoś przekierowuje nasz nick z lola i bola do riotu ale jaki ma w tym interes i dlaczego to wszystko dzieje się przez skrypty hondy? I dlaczego kogoś z olsztyna mamy ddsować?

Opublikowano

Do żadnego rajotu nie przekierowuje. Nawet jak wyśle takie dane do rito, to wątpię, żeby na ich podstawie banowali, ten tekst o wysłanych danych jest tylko po to, żeby postraszyć gimbazę. Typ pewnie zbierane dane, które upubliczni albo coś w tym stylu. Kiedyś już był wyciek listy osób, które odpalały bola. A typa z Olsztyna chcą ddosować, bo to niby jego IP znajduje się w skrypcie (żeby zebrać dane).

Opublikowano

Ba na stronce o tym samym ip są wypisane nicki, ip,loginy do BoLa które użyły zainfekowanego skryptu. Jest tam lista tak na oko >200 nicków.

Opublikowano

Ba na stronce o tym samym ip są wypisane nicki, ip,loginy do BoLa które użyły zainfekowanego skryptu. Jest tam lista tak na oko >200 nicków.

O czyli już wyciekła lista, mało coś tych nicków.

Opublikowano

O czyli już wyciekła lista, mało coś tych nicków.

Mało bo ostrzeżenie na forum bola zrobiło swoje.

Opublikowano

Jakie ostrzeżenie?

temat na forum bola ostrzegający przed tą sytuacją, ludzie przeczytali i nie używali tych skryptów
Opublikowano

Spamować mu, wpisywać różne gówna do formularzu. Poszukajcie nicku FUCKYOU, dopisujcie takie nicki.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Nieźle sobie koleś wykminił. Taka osobista wendeta - ciekawe....
Kogoś gryzą sumienie? Ciekaw jestem jak się ta sprawa rozwinie i czy naprawdę głowy potoczą się po bruku.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Mam pytanko... Czy przypadkiem ten ziomek z Olsztyna (niedaleko mnie ,mieszkam od olsztyna 5 minut)  nie będzie miał jakiejś sprawy? Może się na tym  nie znam ,ale udostępnianie IP/Nicku/Loginu jest karalne (wgl. wyjmowanie danych z czyjegoś komputera).

Oczywiście akurat mnie to wali bo nie używam (jeszcze) hondy. Ale Ja osobiście bym czuł się pokrzywdzony jakby mi ktoś z komputera wyjmował dane.

Niżej: To troszkę lipa ,bo powinien za to jakąś nauczkę mieć. Wystarczy się postawić na miejscu innych osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...