Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek2.pl [Dedyk] [Easy]

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wszystko ale racja...część jest zbugowana. Może jest nudny dla Ciebie. Dobra gildia = dobra ekipa = częste wojny. Teraz codziennie można zobaczyć na calico jak biją się gildie między sobą :)

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Co szykujecie ? Jak dziś się okazało ze Adminowie rozdawali eq i kd niedostępne na Servie

prawda, ale to nie tylko na tym serwie
Opublikowano

Serwer świetny! Administracja po zbanowaniu graczy wyrzuca ich dobytek na ziemie. Pozdrawiam bardzo serdecznie Szpiega, który wykorzystał czas spędzony na zdobycie ekwipunku przez pewnego gracza, po czym zbanował go za błahostkę i wyrzucił jego dobytek w m1.

Administracja nie grzeszy rozumem, najgorsze bugi nie są eliminowane, reklamy brak, gracze odchodzą, administracja bawi się jak niepojęta.

Nie polecam zaczynać tam przygody, bo prędzej czy później Wasz cały dobytek znajdzie się na ziemi dla innych graczy.

Opublikowano

Serwer świetny! Administracja po zbanowaniu graczy wyrzuca ich dobytek na ziemie. Pozdrawiam bardzo serdecznie Szpiega, który wykorzystał czas spędzony na zdobycie ekwipunku przez pewnego gracza, po czym zbanował go za błahostkę i wyrzucił jego dobytek w m1.

Administracja nie grzeszy rozumem, najgorsze bugi nie są eliminowane, reklamy brak, gracze odchodzą, administracja bawi się jak niepojęta.

Nie polecam zaczynać tam przygody, bo prędzej czy później Wasz cały dobytek znajdzie się na ziemi dla innych graczy

. smieszne w uj urwa 

Pozdrawiam PHSYXA(mój wierny fan!) ;*

Opublikowano

Lub oddaje eq zbanowanych graczy swoim znajomym. Ich znajomi mają przywileje, każdy kto pamięta Nakeda(Wojtka) wie o czym mówię. 3x były na niego skargi na pw, które dawały mu perma, dostał dopiero za 4 na konto bez eq, bo oczywiście wiedział o banie. Najlepsze było, że jego sura dostał UB, bo go sprzedał.

Miałem przyjemność grać z nim i wiedziałem co mu było wolno oraz widziałem przekręty administracji. Kolejny przykład gm antek, passy do jego konta miał gracz, i oczywiście robił sb eq. Jeżeli ktoś chce dowodów zapraszam na pw. Ponad rok spędziłem na tym serwie, Wojtka znałem blisko 8 miesięcy dużo rzeczy mogę pokazać i to nie tylko o nim i jego relacjach z administracja. Każdy kto grał i dostał bana wie jak było, ja dostałem na własne życzenie, bo miałem już dość tego co robi administracja, zaraz po odejściu Wojtka z serwera. Jak jest teraz? Nwm pewnie dalej przekręt na przekręcie.

Przekręt to skrót od "metek2.pl" szpiegu gowno jakich malo.. pierw słuchal sie antka jak pana, po czym shad wyrzucil antka z teamu to jakos sie ogarnal i sam sie rzadzi. Lex spokojny, odpowiedni an stanowisko gm, to samo Levy.

Ten serwer miał szanse zaisniec jednak szpiegu wraz ze swoim panem wszystko popsuli.

­

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zanim wyciągniecie pochopne wnioski wejdźcie na serwer i zagrajcie, a żale po banie to każdy wylewa :) wkrótce mega-niespodzianka.

Opublikowano

Serio tylko 300 online równe?

Nikt nie wchodzi?

Jak sytuacja się utrzymuje?

Opublikowano

Serio tylko 300 online równe?

Nikt nie wchodzi?

Jak sytuacja się utrzymuje?

licznik podkręcony; w grze waha się między 60/80 graczami,

grają tylko starzy gracze,

sytuacja? szkoda gadać - przekręty ;)

­

Opublikowano

Zanim wyciągniecie pochopne wnioski wejdźcie na serwer i zagrajcie, a żale po banie to każdy wylewa :) wkrótce mega-niespodzianka.

Może pochwalisz się chociaż jakimś szczegółami z tej niby mega niespodzianki gdyż o tym mówisz od dawna ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

­Hm.. oszustwa ze strony administracji to nic nowego jak już wcześniej wspomniałem, a tutaj dowody z forum.

1. Tutaj napisałem już 2 temat, aby przypomnieć administracji o nadaniu mi GM MODE za wygrany konkurs.

6dbb8da6562f5.png

2. Tutaj wcześniejszy temat z zapytaniem gdzie jest GM MODE za wygrany konkurs z odpowiedzią GameMastera, że 'nie ma'.

9ffc94f8b34c2.png

3. Tutaj odpowiedź na 2 temat od samego shada! Jak to rozumiem? Szkoda 30 zł, aby dać Ci GM MODE za wygrany konkurs, lepiej niech inni go kupują.

a76b5b73527d5.png

4. Dodatkowo - ban na forum, a co! Po co się jeszcze upominać.

56180647abfcf.png

5. A tutaj jeszcze dowód, że wygrałem konkurs.

6png_snxwspa.png

7png_snxwshh.png

Serwer trzyma się tylko i wyłącznie z oszustw i PSC szpiega, który sprzedaje itemy. Myślę, że kosz to odpowiedni dział dla tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...