Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 +1800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się składa że poprosiłem moderatora @Miszczu oraz @Wilczek. o sprawdzenie ip tego konta i phetera i wszystko za chwilę wyjdzie. 

Nic dodać nic ująć. Kłamią na każdym kroku.
Cześć.

image.png

BEKA.png
Opublikowano

Z całego serca NIE POLECAM.

Wyświetlenia marne - 0 reklamy

Odezwal sie czlowiek-reklama z wyswietleniami rzędu 400-900.

Sorry ale akurat zerową reklamę to robisz Ty, zmieniając serwer co 2 dni.

Jeśli chodzi o MyCastleGame - starają się, faktycznie subskrypcji mało, może kiedyś bedzie lepiej.

Opublikowano

Telu, jesteś bezczelny. Jak możesz robić coś takiego?

Zaraz po starcie zniknąłeś i wróciłeś z wymówką, że musiałeś jechać po żonę i potem znowu zniknąłeś. Próbujesz zrzucić winę na Phetera i L4sta, a oni zrobili więcej niż Ty sam. Bez nich byłbyś nikim. Dzięki nim było tyle chętnych, bo to oni rozreklamowali serwer i starali się, aby serwer był najlepszy. To Ty miałeś wyjebane od początku. Na officialu nie dałeś nam nawet GM'ów. 

Pheter z L4stem zrobili reklamę, a Ty co? Zwinąłeś się z kasą.

Nawet jak trwały beta testy na serwerze nie chciałeś nic robić. Dawałam Ci listy bugów, rzeczy do poprawki, a Ty mówiłeś, że zrobisz to w weekend, bo masz życie prywatne i nie masz czasu. TAKI CHUJ. Nic nie zrobiłeś! Jesteś cholernym hipokrytą. Krótko mówiąc WYPIERDALAJ.

u3ngeqC.jpg

Opublikowano

#Restynid

Tak się zaczynasz bawić okej.

Jeżeli chcesz zrzucić na L4sT'a i Phetera fail serwera to Ci się nie uda, współpracowałem z nimi bardzo długo cały serwer Aline i dłużej.

W 100% mogę ich polecić ani razu nie kitowali i nie są oszustami jak Wy to mówicie są porządni i nigdy by serwera którego reklamowali i starali się, by nie zniszczyli.

Widzę że masz swoich przydupasów który psują im opinie. Prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw że nie oni a Ty rozwaliłeś serwer.

Polecam z czystym sercem są uczciwi i nie oszukują.

Opublikowano

No i zatkało Pana Restynid. Wypierdalaj oszuście i krętaczu, jesteś spalony

Polecam MyCastleGame

Opublikowano

No proszę bardzo przekupiony Wezy:

http://screenshooter.net/3244751/gihucis

Wiesz jak tylko zorientowaliśmy się co się dzieje to zwinęliśmy się z tego gówna (wczoraj napisaliśmy rezygnację) i mamy na to żelazne dowody. Mogę Ci pokazać, że to co pisaliśmy to wszystko to co on nam kazał mówić. Tylko on miał dostęp do bazy. My zajmowaliśmy się 

reklamą i potem dostaliśmy propozycję bycia GM'ami. Pheter dostał HeadAdmina z dupy jak kumpel Telurada nie wyrabiał się ze studiami. 

Jesteś ograniczony umysłowo ?

On mi dał wtedy 35 zł za zapowiedź Restynida. / Nawet ine on tylko Kretovsky

Takie ss to sobie możesz wsadzić w 4 literki

Odezwal sie czlowiek-reklama z wyswietleniami rzędu 400-900.

Sorry ale akurat zerową reklamę to robisz Ty, zmieniając serwer co 2 dni.

Jeśli chodzi o MyCastleGame - starają się, faktycznie subskrypcji mało, może kiedyś bedzie lepiej.

Ostatnie filmy tak dla twojej informacji

1k , 1,8k , 1,2 , 1,2, , 1,5, , 1,2 , 

Zamknij tam japsko i sklej wary :)

Opublikowano

Absolutnie odradzam, powody podali moi poprzednicy.

@Cyśka - "Zaraz po starcie zniknąłeś i wróciłeś z wymówką, że musiałeś jechać po żonę i potem znowu zniknąłeś."
Nie wyglądasz na osobę zbyt pojętną więc uświadamiam Ci że w Polsce mężczyzna może mieć żonę dopiero po ukończeniu 21 roku życia, skończ oglądać "Trudne Sprawy" i tym podobne bo widzę że robią Ci wodę z mózgu. Z pewnego źródła wiem że Telurad ma nie więcej niż 19 lat, także nie może mieć żony. (Nie mieszam się w jego prywatne życie, żeby nie było. Real to real, internet to internet. Po prostu próbuje naprawić pewne zakłócenia mózgu u tej pani.)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie polecam, reklama zerowa, słabej jakości filmy.

Podstawienie klipów pod muzykę zrobiłbym Ci w Camtasi czy w Movie Makerze.

Takiego trailera nie wziąłbym jakbyście mi zapłacili.

Poza tym to ktoś wyżej już znakomicie ujął coś o was..

"Nie polecam, każdy reklamowany przez nich serwer będzie kojarzony z restynidem i porażką tego serwera."

Szczała.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

W przypadku moim, akurat ich reklama zachęciła mnie do zagrania na restynid.

Piszecie, że będą oni kojarzeni z tego serwera, a i owszem przeze mnie na pewno będą i to ( o dziwo wszystkim ) na plus.

To ONI mnie przekonali, aby tam grać. Tak więc swoją rolę ( jeżeli o mnie chodzi ) wykonali ponad przeciętną, gdyż jestem bardzo wymagającą osobą :)

Podsumowując szczerze i bez żadnych spisków ( nie znam Panów ) GORĄCO POLECAM.

Z pozdrowieniami dla "zwykłych" graczy takich jak ja.

Opublikowano

Nie polecam, reklama zerowa, słabej jakości filmy.

Podstawienie klipów pod muzykę zrobiłbym Ci w Camtasi czy w Movie Makerze.

Takiego trailera nie wziąłbym jakbyście mi zapłacili.

Poza tym to ktoś wyżej już znakomicie ujął coś o was..

"Nie polecam, każdy reklamowany przez nich serwer będzie kojarzony z restynidem i porażką tego serwera."

Szczała.

Widzę przydupas Wezego. Prosze pokaż mi co potrafisz. Wyślij mi swój film/let's play aaa i oczywiście trailer ahh zapomniałym. Dla Twojej informacji nie podstawia się "klipów" (hah. amatorszczyzna) tylko podstawia się muzkę pod wcześniej wykonane ujęcia. Co do jakości to nie zrobisz lepszej w jakości HD. Ewentualnie może być zrenderowany film w kodeku nie gubiącym jakości chociaż to i tak strata czasu, bo poprawa jest marna. Mam nadzieję, że zobaczę Twój film w jakości 4K bo tylko w takiej oglądam. 

Czekam aż odpiszesz.

Dziękujemy Ayusha za Twoją opinię ;)

Pozdrawiam Cię!

Opublikowano

Absolutnie odradzam, powody podali moi poprzednicy.

@Cyśka - "Zaraz po starcie zniknąłeś i wróciłeś z wymówką, że musiałeś jechać po żonę i potem znowu zniknąłeś."

Nie wyglądasz na osobę zbyt pojętną więc uświadamiam Ci że w Polsce mężczyzna może mieć żonę dopiero po ukończeniu 21 roku życia, skończ oglądać "Trudne Sprawy" i tym podobne bo widzę że robią Ci wodę z mózgu. Z pewnego źródła wiem że Telurad ma nie więcej niż 19 lat, także nie może mieć żony. (Nie mieszam się w jego prywatne życie, żeby nie było. Real to real, internet to internet. Po prostu próbuje naprawić pewne zakłócenia mózgu u tej pani.)

Czy ja gdzieś napisałam, że to nie jest prawda? Chodziło o to, że serwer wystartował, a on sobie gdzieś poszedł i miał wyjebane, od startu do soboty w ogóle się nie odzywał, a teraz próbuje zrzucić całą winę na Phetera i L4sta, a cała wina leży po jego stronie.

Polecam MyCastleGame.

u3ngeqC.jpg

Opublikowano

Śmieszne, nie ma to jak zwalić winę na resztę osób z team'u, bo samemu nie chce się brudzić rąk..
Chłopaków jak najbardziej polecam, robili 3x więcej niż sam Administrator(który nie jestem pewna, czy poprawił chociaż jakieś 3 najmniejsze bugi na tym serwerze) rewelacyjni pośrednicy gracz > admin.
Cały ten upadek serwera zależał tylko i wyłącznie od Telurada, my od samego startu próbowaliśmy kontaktować się z nim, ale niestety bezskutecznie. Cysia ciągle aktualizowała listę bugów, chłopacy gadali na ts z graczami, a Telirada jak nie było po stracie serwera tak się też nie chciał pojawić.. dopiero późną godziną napisał nam, że poprawi to przez tę samą noc, a nie było go, bo musiał podbić sobie po żonke no, ale jak się okazało następnego dnia od samego rana go nie było, 0 kontaktu, później gdy zobaczyłam, że Telurad jest dostępny postanowiłam do niego napisać:
5uhkUr1.png
Można wyczuć z tego bijący profesjonalizm na kilometr, my wszyscy tak samo jak gracze, jesteśmy na niego źli - Telurad po prostu bawił się naszym czasem i nerwami.

I może powtórzę, chłopaków jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że będą kojarzeni z Restynidem i losem tego serwera, co będzie przerzucać się na każdy reklamowany przez nich serwer. Musieliby jakoś odzyskać zaufanie ludzi.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że będą kojarzeni z Restynidem i losem tego serwera, co będzie przerzucać się na każdy reklamowany przez nich serwer. Musieliby jakoś odzyskać zaufanie ludzi.

Zwróć uwagę na to, że upadnięcie serwera jednak w żadnej mierze nie było ich winą.

Ja jako osoba, która miała z nimi styczność w team i widziała ich cały wkład w serwer jak i reklamę, mogę na prawdę z czystym sercem ich polecić.

Opublikowano

Ty jako osoba z nimi pracująca. Zapominasz, że społeczność metina to w większości 13nasto latkowie, dla których powiązanie z Restynidem i jego upadkiem będzie najprostszym rozwiązaniem. Przeciętny gracz nie będzie dochodził do tego czy robili tylko reklamę itd. Byli w team? Robili filmy jeszcze przed startem? Serwer był ich.

Opublikowano

Ja tam chłopaków polecę. Materiały są wykonywane w dobry sposób, wyświetleń też trochę mają. A za Restynid nie ma ich co winić, serwer zapowiadał się ciekawie, sam planowałem z niego nagrywać za symboliczne sm, wstawiłem nawet zapowiedź jednak po kilku rozmowach z adminem stwierdziłem że to mi bardziej zależy na pokazaniu serwera w jak najlepszym świetle niż jemu i rozmyśliłem się z nagrywania usuwając jednocześnie zapowiedź. Niestety, podejmując się współpracy z obcą osobą nie zawsze się na tym dobrze wychodzi, początek może być fajnie ale nie znamy dnia ani godziny kiedy nas ten ktoś wy...uja, o czym już się przekonałem jakiś czas temu :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...