Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 +1800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
r
e
k
l
a
m
a
|
|
|
|
|
94H4Jck.png

www.youtube.com/MyCastleGame

6kh6hIH.png

Kanał jest prowadzony przez L4sT'a i Pheter'a. Jesteśmy ludźmi którzy rzetelnie wywiązują się z powierzonym im obowiązków.
Obaj zajmujemy się obróbką video od +7lat. Staramy się aby nasze prace były w każdym stopniu profesjonalne.
Robimy to co kochamy i to co wychodzi nam najlepiej (chyba). 
Resztę poznacie sami.

xusScZv.png

-serie na kanale MCG
-trailery
-gameplay
-intra
-streszczenie fabuł
-reklame na FB
-reklame na naszej stronie internetowej
- reklama na gg
-Jakość HD/FHD
-

WqA9bCG.png

-uczciwości 
-dobrego kontaktu
-otrzymywania wynagrodzenia w terminie

OqVj5D1.png

-Prywatna wiadomość

GG
-12170181
-17212409

9tc6txf.png

Są to jedne z niewielu prac

eYKvAIg.png

https://www.youtube.com/watch?v=l5NlJclVFnY&list=UU3HpFZ3wirjN8ktmyJfRhiA

nydt4S4.png

https://www.youtube.com/watch?v=LcfAcqVm70c

bLYXE1B.png

https://www.youtube.com/watch?v=suUKzSL0FPE&list=UU3HpFZ3wirjN8ktmyJfRhiA

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Nie polecam. Oszuści , administracja serwera Restynid [HA]Pheter i [GM]L4sT mieli wyjebane na serwer to robia cos nowego. Tylko zepsuli repu teluradowi znalem go od dreanora i nie wiem czy by odpuscil.

Nie polecam jeszcze raz.

Opublikowano

Nie polecam. Oszuści , administracja serwera Restynid [HA]Pheter i [GM]L4sT mieli wyjebane na serwer to robia cos nowego. Tylko zepsuli repu teluradowi znalem go od dreanora i nie wiem czy by odpuscil.

Nie polecam jeszcze raz.

Telurad był głównym administratorem tego serwera i miał jako jedyny dostęp do wszystkiego. My tylko byliśmy VM i "administracją" która wyróżniała się tym, że miała przedrostek. Ps gdyby to od nas zależało to serwer by jeszcze stał :) Polecam poczytać o tym jak Telurad zwinął kase a nie pisać bajki.

PzKVkWh.png

Opublikowano

Chujowe filmy, Slaba ilosc wyswietlen , oszusci . Jednym slowem odradzam wspolpracy z nimi. Nieźle mu dupe obrabiacie.

ps:Mialem grac na Restynidzie i telu ma zamiar reaktywować serwer. Bo podobno coś wy mu tam najebaliście. Ja zaczekam na restynida bo nie zdarzylem zagrac na officjalu  zobaczymy co z tego bd.

Info z ts. Telurad byl dzis w poludnie i wszystko wszystkim wytlumaczyl pzdr 600.

Kazduś.... 

Opublikowano

Chujowe filmy, Slaba ilosc wyswietlen , oszusci . Jednym slowem odradzam wspolpracy z nimi. Nieźle mu dupe obrabiacie.

ps:Mialem grac na Restynidzie i telu ma zamiar reaktywować serwer. Bo podobno coś wy mu tam najebaliście. Ja zaczekam na restynida bo nie zdarzylem zagrac na officjalu  zobaczymy co z tego bd.

Info z ts. Telurad byl dzis w poludnie i wszystko wszystkim wytlumaczyl pzdr 600.

Krótko i na temat napisze.

Gdyby miał zamiar reaktywować to by się udzielał na forum ale on po prostu uciekł. Zero jakiekolwiek zainteresowanie z jego strony. Był na ts? Ciekawie na jakim :) Yyyy... raczej nie bo kanały i wszystko związane z restynidem zostało usunięte z ts ;) 

Multi konto kolego? ;0

PzKVkWh.png

Opublikowano

Naprawde? :) 

Niezły cyrk Telurad Ty tu odwalasz na swoich milti kontach :) 

Oszustem jesteś Ty zjebany idiota TELURAD, okradłeś gimbaze na 300 zł i zawinołeś kapcie.

Pheter zrób ss z rozmowy na gg, tego co "szanowny" Pan Telurad pisał 2 godziny po starcie serwa  i wzuć tu niech ten zjeb zamknie się na swoich milti kontach.

Wypromowałeś się na chłopakach z teraz jeszcze ich kosztem próbujesz sobie dupsko uratować.

Spierdalaj dziadu po bułki bo tylko to potrafisz poza tym że jeszcze okradasz i oczerniasz ludzi .

Opublikowano

Prawda jest taka , że Pheter miał dostęp do bazy [MySQL] czyli wszystko co dostępne na serwerze itemy,postacie,konta różnego tego typu rzeczy pousuwał część z nich i pokasował tabele. 

Przez to miałem do wyboru reset serwera lub zreaktywowanie go. Nie chciałbym żeby wszyscy od nowa zaczynali grę , gdyż sam byłem graczem i wiem jak to jest.

Innym słowem Pheter od początku zaplanował klęske mojego serwera , bardzo mi przykro , że mu zaufałem. 

Ja się nie poddam wykluczyłem ich natychmiastowo z teamu i zaczynam dopracowywać serwer.

To tylko wstępne informacje . Dopnę iż SM oraz ZŁ zostaną zwrócone. I zadbamy z nowym teamem aby zagrało więcej osób i by wam się dobrze grało.

Pozdrawiam.

PS: DDKA , PMD111 to multikonta Phetera & L4sTa

Opublikowano

Telurad , moje konto baranie jest moje konto a nie multu Phetera czy Lasta, zobacz nasze konta aktywne wszystkie na raz a nie tak jak Twoje , logujesz jedni pp drugim no bo niestety nie da sie pisac odrazu z 3 kont :)

Ty parszywy oszuście.

Opublikowano

Telurad , moje konto baranie jest moje konto a nie multu Phetera czy Lasta, zobacz nasze konta aktywne wszystkie na raz a nie tak jak Twoje , logujesz jedni pp drugim no bo niestety nie da sie pisac odrazu z 3 kont :)

Ty parszywy oszuście.

Tak się składa że poprosiłem moderatora @Miszczu. o sprawdzenie ip tego konta i phetera i wszystko za chwilę wyjdzie. 

Opublikowano

Tak się składa że poprosiłem moderatora o sprawdzenie ip tego konta i phetera i wszystko za chwilę wyjdzie. 

Ależ bardzo Cie proszę Mistrzy Telurad :D 

Przekonasz się że to nie jest konto Phetera geniuszu.

A tak nawiasem, już kupiłeś sobie bilet na wakacje za ta kasę  która zebrałeś za startu?  Bezczelny kłamca, jeszcze Phetera wrabiasz teraz w swoje gówno. Teraz wiadomo za co jesteś tak nielubiany i hejtowany dziadu.

Opublikowano

Ależ bardzo Cie proszę Mistrzy Telurad :D

Przekonasz się że to nie jest konto Phetera geniuszu.

A tak nawiasem, już kupiłeś sobie bilet na wakacje za ta kasę  która zebrałeś za startu?  Bezczelny kłamca, jeszcze Phetera wrabiasz teraz w swoje gówno. Teraz wiadomo za co jesteś tak nielubiany i hejtowany dziadu.

Porównamy także ip Lasta;] @L4sT

Dodam , że to nadal spisek. 

Nie logiczne jest to, że nad serwerem pracowałem kilka miesięcy i miałbym go postawić na 1 dzień . Proszę  wziąć to pod uwagę.

Co do twojego ss z gg. Niezła podróbka lepszej nie widziałem. Jedynie co ja pisałem z tobą na gg to o tym co byś chciał za reklamę . '' Ranga '' I proszę rozwalił cały serwer.

Opublikowano

Porównaj jeszcze do swojego IP. Może to Twoje zbuntowane multi konto a Ty zapomniłeś ?

Słuchaj, dobrze Ci radze, nie próbuj się wylizać teraz kosztem chłopaków, styknie że ich kosztem zarobiłeś sobie na wakacje.

Odpuść, bo dobrze na tym nie wyjdziesz. Zastanów się. :)

Opublikowano

Nie logiczne jest to, że nad serwerem pracowałem kilka miesięcy i miałbym go postawić na 1 dzień . Proszę  wziąć to pod uwagę.

Co do twojego ss z gg. Niezła podróbka lepszej nie widziałem. Jedynie co ja pisałem z tobą na gg to o tym co byś chciał za reklamę . '' Ranga '' I proszę rozwalił cały serwer.

Nielogiczne jest, że nic nie napisałeś tym którzy czekali na informacje co jest z serwerem.

Podróbka? Może wysłać ss z konferencji administracji prowadzonej na gg? + potwierdzenie od każdego:)

PzKVkWh.png

Opublikowano

Porównaj jeszcze do swojego IP. Może to Twoje zbuntowane multi konto a Ty zapomniłeś ?

Słuchaj, dobrze Ci radze, nie próbuj się wylizać teraz kosztem chłopaków, styknie że ich kosztem zarobiłeś sobie na wakacje.

Odpuść, bo dobrze na tym nie wyjdziesz. Zastanów się. :)

Troche dziwne, że L4sT, który tak bardzo jest zrzyty z Pheterem i mają razem kanał siedzi tak cicho? Rzeczywiście zwykły user jest bardziej przejęty niż wy ?

Oj bardzo łatwo się domyśleć, że jest to multikonto ;]

Nie odwracaj kota ogonem za rozwalenie serwera Restynid nie odpuszczę wam .

Ja zreaktywuje go i żaden z was już nie wejdzie w progi tego serwera.

Opublikowano

Nielogiczne jest, że nic nie napisałeś tym którzy czekali na informacje co jest z serwerem.

Podróbka? Może wysłać ss z konferencji administracji prowadzonej na gg? + potwierdzenie od każdego:)

Aktualnie tworzymy nowe forum z teamem. I tam będą zawarte wszystkie informacje.

Także na dniach będzie nowy ts na którym będziemy do usług każdego gracza.

Z całego serca NIE POLECAM.

Wyświetlenia marne - 0 reklamy

Czyż nie ?

Opublikowano

Ahahaha... dobry jest :) "Ranga i proszę rozwalił serwer" ...  Zapomniałeś dodać że była to tylko ranga, bez żadnych praw ( żaden GM na serwerze nie miał nawet podstawowego prawa" . Teraz już wiadomo po co dałeś tego HA Pheterowi przed startem, żeby teraz mieć na kogo to zwalić :) Dobry jesteś, nie ma co . Ale nie uda Ci sie kolego.

Łogiczne jest to że pozbierałeś syf ze wszystkich serwerów i miałeś nadzieje że się uda ale się nie udało. Zresztą wystarczy poczytać prezentacje Restynid.pl ,

Opublikowano
Żaden problem sprawdzaj sobie nasze IP. 

Telurad myślałem, że jesteś inny. Nie dość, że wciągnąłeś w nas w to gówno to jeszcze próbujesz trzymać nas za nogi. 

Jeśli nie pasują Ci screenshoty to Pheter może nagrać film i wtedy zobaczysz, że taka jest prawda.

Żeby nie być gołosłownym to praktycznie wszystkie osoby z Teamu to potwierdzą, że zniknąłeś tuż po starcie i tyle Cie widzieliśmy. Miało być tak super, bugi miały być naprawione, a Ty nic nie zrobiłeś.

Mamy też dowody na to, że nawet nam nie działeś GM'ów po starcie. 

Aaaaa i Tworzysz forum z Teamem? Ciekawe jakim? Nowym tak? Dlaczego nie z tym teamem z Restynid?

Opublikowano

Z całego serca NIE POLECAM.

Wyświetlenia marne - 0 reklamy

Opinia od przekupnej konkurencji akurat jest bardzo wiarygodna.

Też Cię pozdrawiamy  WeeZy   :D

Opublikowano

tumblr_m1kootsYno1qfnp35o1_250.gif

Ciekawie tu się dzieje, kontynuujcie te przedstawienie "teamie" serwera roku 2014.

topic.

Nie polecam, każdy reklamowany przez nich serwer będzie kojarzony z restynidem i porażką tego serwera.

Opublikowano

No proszę bardzo przekupiony Wezy:

http://screenshooter.net/3244751/gihucis

tumblr_m1kootsYno1qfnp35o1_250.gif

Ciekawie tu się dzieje, kontynuujcie te przedstawienie "teamie" serwera roku 2014.

topic.

Nie polecam, każdy reklamowany przez nich serwer będzie kojarzony z restynidem i porażką tego serwera.

Wiesz jak tylko zorientowaliśmy się co się dzieje to zwinęliśmy się z tego gówna (wczoraj napisaliśmy rezygnację) i mamy na to żelazne dowody. Mogę Ci pokazać, że to co pisaliśmy to wszystko to co on nam kazał mówić. Tylko on miał dostęp do bazy. My zajmowaliśmy się 

reklamą i potem dostaliśmy propozycję bycia GM'ami. Pheter dostał HeadAdmina z dupy jak kumpel Telurada nie wyrabiał się ze studiami. 

Opublikowano

Słaba jakość filmików + mało wyświetleń jak dla mnie to jest za mało. Nie polecam za dużo nie macie do zaoferowania. Jak chcecie mnie hejtować to pw to jest moja opinia i dorze wiem, że zaraz któryś mnie zhejtuje. Mimo to powodzenia.

Opublikowano
Telurad widzę, że wiesz, że przegrasz? Które konta mają powiązane IP? 

Fertz tam na YouTubie trzeba przestawić na 720p  ;) A tak serio to chciałbyś mieć 4k?

Edit: Telurad słabo Ci idzie podrabianie SS'ów. Od razu widać, że jest inny kolor i jakość czcionki zawartości postach. Nie wspominając juz o tym, że jest źle ułożone w tej ramce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...