Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad do PC.

ILoveCookies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

W najbliższym czasie planuję kupić pada do PC, do gier, głównie fifa, od czasu do czasu jakiś nfs. Strasznie spodobał mi się bad xboxowy, ale wiadomo że jest dosyć drogi. Upatrzyłam Speedlinka za ok.60/70zł. Opinie ma całkiem niezłe, ale nie chcę czegoś co padnie po miesiącu. Lepiej doinwestować w xboxa czy kupić jakąś tańszą podróbkę? Strasznie mi zależy na microsoftowym designie. Jeśli możecie piszcie swoje propozycje do max 120 zł.
I ostatnie pytanie, czy jeśli kupię pada od xboxa na usb to będzie on kompatybilny na 100% z pc?

mca.png

Opublikowano

Kup pad Xbox "For Windows", nie będzie problemów z kompatybilnością. Chodzą po 120-130 zł.

Warto zainwestować, inaczej będziesz wymieniał po paru miesiącach grania.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chodzi o to, czy będzie on kompatybilny z Win7? ;) I czy do tego żeby prawidłowo działały wibracje potrzebny będzie sterownik? Bo w starym poczciwym Trust'ie nie działały (pc), natomiast na PS2 działały :)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...