Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldT RP

Turgs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Obrażają cię, chociaż jest mod obecny na serwerze (aktywny, nie na afk) i nie reaguje.  Mówią, że słowo ,,debil'' nie jest obrażaniem tak samo jak przeklinanie. NIE POLECAM.

Opublikowano

Nie polecam. Obrażają cię, chociaż jest mod obecny na serwerze (aktywny, nie na afk) i nie reaguje.  Mówią, że słowo ,,debil'' nie jest obrażaniem tak samo jak przeklinanie. NIE POLECAM.

Spytałem moda o to, był afk, co mógł wtedy zrobić... Nie jest rozsądne wykłócanie się to, że słowo "debil" jest wulgaryzmem... Nikt nie stwierdził, że nazwanie kogoś debilem nie jest obrazą ani też nikt nie powiedział "przeklinanie nie jest obrażaniem"... 

Opublikowano

Prezentacja bardzo mi się podoba, mam tylko pytanie, kiedy będziecie go aktualizować do 1.7.9? Chętnie bym zagrał wtedy.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Spytałem moda o to, był afk, co mógł wtedy zrobić... Nie jest rozsądne wykłócanie się to, że słowo "debil" jest wulgaryzmem... Nikt nie stwierdził, że nazwanie kogoś debilem nie jest obrazą ani też nikt nie powiedział "przeklinanie nie jest obrażaniem"... 

Był online. Mam nawet dowody, że pisał w tej samej chwili co tamten mnie obrażał. NIE POLECAM TEGO SERWERA. Administracja nic nie robi tylko się wymądrzać umie. Najgorszy serwer na jakim grałem! NIE POLECAM

Opublikowano

Był online. Mam nawet dowody, że pisał w tej samej chwili co tamten mnie obrażał. NIE POLECAM TEGO SERWERA. Administracja nic nie robi tylko się wymądrzać umie. Najgorszy serwer na jakim grałem! NIE POLECAM

Śmiało daj "dowody"... Stwierdzenie "Administracja nic nie robi tylko się wymądrzać umie" jest błędne, raczej "administracja pilnuje serwera i poprawnie graczy, gdy popełniają błędy"

Opublikowano

To ten, jak na serwer freebuild jest nieźle. Podbijam temat. Obróbcie prezentację, zadbajcie o nią troszkę bardziej. Jej wygląd imo odpycha graczy szukających oldschool freebuildów z dodatkami, a wasz serwerm można pod ten typ podpiąć. 

yotsuba.jpg

Opublikowano

Jakoś teraz napisałem tak samo na admina jak na mnie wcześniej i od razu kara. A jak mnie ktoś obraził to nikt nic nie robi. Dowody dostał admin na skype, nie będę się powtarzał.

Opublikowano

Jakoś teraz napisałem tak samo na admina jak na mnie wcześniej i od razu kara. A jak mnie ktoś obraził to nikt nic nie robi. Dowody dostał admin na skype, nie będę się powtarzał.

Pisaliśmy na skype i 2 razy powtarzałem..."Mute za "admin to debil" aby nie tworzyć kłótni na serwerze ze zwolennikami administracji i Tobą". Nie rozumiem czemu krytykujesz serwer i administrację, i dalej na nim grasz pisząc "nie polecam".

Opublikowano

Po 1. piszę w tym temacie już ostatni raz (ewentualnie mogę odpisać na priv) Po 2.Nie polecam z powodów już podanych. Po 3.Wszedłem na serwer tylko dlatego by sprawdzić jaki to jest, bo mam dużo serwerów zapisanych, a na niektórych nie grałem kawał czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...