Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Literia - Zapowiedź

radek1051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer padnie po 2-3 dniach niepolecam a z .. Wiem ? Bo wiem i nie powiem.

Admin to klamca i wgl !!!

rozwiń swą twórczą wypowiedź :)

@topik może coś więcej na ten temat byś powiedział ^^

Opublikowano

Jak serwer bendzie  to po 2-3 dniach padnie bo jest zgłoszony i bardzo dobrze bo ten admin pierw prosi o pomoc a potem zalozylem sie z nimm o serwer i mi niedał ( hosting ) i ja mu napisalem ze padnie i ma -21zł w dupe hahahhaha idzcie na serwer gila polecam bo bendzie epic :D

Admin jak cos ma 13 lat na niczym sie niezna wszystko o mnie prosil i wg Pozdrawiam !

Opublikowano

Jak serwer bendzie  to po 2-3 dniach padnie bo jest zgłoszony i bardzo dobrze bo ten admin pierw prosi o pomoc a potem zalozylem sie z nimm o serwer i mi niedał ( hosting ) i ja mu napisalem ze padnie i ma -21zł w dupe hahahhaha idzcie na serwer gila polecam bo bendzie epic :D

Admin jak cos ma 13 lat na niczym sie niezna wszystko o mnie prosil i wg Pozdrawiam !

Wolę jednak abyś nie odmieniał mojego nicku na gila tylko napisał Gilu ;)

Co do serwera to zobaczymy. Polecam zrobić jakąś prezentacją albo dać chociaż datę premiery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...