Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PP 4

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć ile będę miał FPS-ów na takim sprzęcie przy nagrywaniu Pingwin Pack 4 Ultimate.

Bez nagrywania tylko normalnie to mam od 194 do 90 FPS-ów ale tak ogólnie to mi idzie w 130 FPS-ach.

System operacyjny: Windows 8 Pro

Karta Graficzna:AMD Radeon HD 7480D

Procesor: AMD A-45300 APU with Radeon™ HD Graphics 3,40 GHz

RAM: 2,00 GB

Program do nagrywania to Bandicam

76561198151853599.png
Opublikowano

Jeżeli render, oraz zużycie ramu skoczy Ci do 90%, dostaniesz spadków FPS'ów, albo nawet ich zamrożenia.

Przy nagrywaniu stałe 60 wystarczy, żeby było wszystko dobrze.

Celuje w granicach 60-90 FPS'ów.

8372383248.png
Opublikowano

Bandicam ssie jeżeli chodzi o nagrywanie. Z taką ilością ramu będzie jeszcze gorzej nagrywał. Najlepszym programem (niestety, płatnym) jest Action, w którym spadek FPS'ów i zużycie ramu jest minimalne.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

moim zdaniem bez tego ramu spokojnie ci styknie na 60 FPS bo wiecej niepotrzeba na film

Gdy będę miał 4 GB RAM-u to będę miał więcej FPS-ów przy nagrywaniu Bandicam-em ?

76561198151853599.png
Opublikowano

Napewno bedziesz miał wiecej i możesz ustawić lepszą grafikę.

Opublikowano

Gdy będę miał 4 GB RAM-u to będę miał więcej FPS-ów przy nagrywaniu Bandicam-em ?

No pewnie, ale po co? Wystarczy Ci 90 FPS, nie patrz, że blow ma przy nagrywaniu 1000+ fpsów, bo to już musi być komputer specjalnie do nagrywania gier. :P

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

A po co te 1000fps'ów podczas nagrywania (jak ty to ująłeś) jeśli nasze monitory mają ograniczone odświeżanie obrazu i wyświetlą średnio max. 60 fps? :D
Co do tematu, radzę dokupić kosteczki RAM'u. Z czego wiem potrzeba 5GB na poprawne działanie (100%) PP4 ^^

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...