Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WOTem

raggamuffin181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko od jakiegoś czasu mam problem z WOT, wbijam do gry gram przez jakiś czas i nagle cała gra się zacina nie mogę nic zrobić musze restartować kompa.Dodam wcześniej grałem bez problemów tylko od ostatniego czasu tak się dzieje.Gram na sprzęcie AMD Phenom II x4 955 4x 3,2 ghz , Nvidia GeForce GTX 660 2gb i 8 gb ram.

Opublikowano

Nie , wcześniej grałem normalnie odinstalowałem i jakoś tydzień temu zachciało mi się grać to pobrałem ze stronki i występuje ten błąd.Próbowałem ze sterownikami się bawić na starsze i też nic nie pomaga obecnie śmigam na sterownikach 314.22 bo ponoć te 335 są wadliwe

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dostałem odpowiedzi do dzisiaj , ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

Skoro Ci nie odpisali to zrób nowy ticket, a przy starym dodajesz, że dalej czekasz na odpowiedź.

Zmniejsz ustawienia wszystkie na minimalne i sprawdź jak chodzi.

Opublikowano

Ziomek weś antyvirusem przeskanuj kompa i jak są virusy to je usuń potem ccleanerem jakieś niepotrzebne pliki usuń i powinno działać bo to może wina że masz słaby net lub komp ale zrób tak jak mówie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...