Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran po włączeniu metina

Xinap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Dzisiaj postanowiłem zagrac w metin2. 

Grałem ostatnio 3lata temu no i pojawił się problem. 

Pobrałem klienta Gameforge Live z tej stronki : 

http://pl.metin2.gameforge.com a następnie za pomocą Gameforge Live pobrałem Metina2. 

Pobrał sie w ok 1godzine, zainstalował no i odpaliłem za pomocą Gameforge Live. 

Włączył się Hackshield, czarny ekran i Kursor metina, i czarny ekran, na czarnym ekranie miałem jakieś czarne opcje, które reagowały na przejazd kursora. Jak na nie klikałem zero reakcji. Poprostu blackscreen... 

Mój "sprzęt". 

Procesor: 1.79Ghz 1rdzeń 

Pamięc ram: 2GB dostępne do użycia 1GB. 

Karta Graficzna: Radeon X1600 Series 564MB. Sterowniki te same co 3lata temu, gdy metin działał super. 

Pomoże ktoś? Będę bardzo wdzięczny!

Opublikowano

pewnie masz zjebana karte graficzna sprobuj pobrac jakis prywatny serwer i zobacz czy masz to samo jak nie to jakis problem z klientem lub z karta

Opublikowano

Pobierz aktualne sterowniki do grafiki , ze strony producenta. Sprawdź czy nie masz  żadnych wirów na kompie .

Jeśli problem będzie dalej występował , pobierz jakiś inny serwer metka i zobacz czy on działa poprawnie.

Jak wygląda sytuacja przy innych grach ?

Opublikowano

1. Spróbuj na nowo zainstalować grę. (Odinstaluj cały folder MT2)

Jeśli nie pomoże
2. Pobierz sterowniki to twojej karty graficznej.

Opublikowano

Możesz także ustawić zgodność z innym systemem operacyjnym, może coś pomoże, ale nie jestem pewny. Jeśli problem będzie występował to odinstaluj i zainstaluj na nowo metina, po czym pobierz aktualne - najnowsze sterowniki do karty graficznej. 

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Spróbuj na nowo zainstalować grę. (Odinstaluj cały folder MT2)

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Reinstall pomoże

Witajcie, dzisiaj chciałbym przedstawić wam NOWY SERVER MINECRAFT 1.7.2 SURVIVAL/SKYWARS. Jest to pierwszy profesjonalny server łączący te dwa MODY. WPÓŁPRACUJEMY Z WIELOMA YOUTUBERAMI. WEJDZ I ZOBACZ SAM n2.csrv.pl:15699

Opublikowano

Zaktualizuj stery i weź zainstaluj na inny dysk metka.

PS. Nie ma takiej karty graficznej która by miała 564 MB xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...