Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nietypowy dla mnie problem... Mam mikro ustawione i działa, ale nie tak jak trzeba... tzn. kiedy coś mówie przez mikro mnie nie słychać, ale kiedy np. slucham muzyki, przyjdzie wiadomość na gg, albo ktoś coś mówi to slyszać to coś...

czyli gadam sobie z kimś on siebie słyszy przez moje mikro, ale mnie nie słychać. W rejestratorze dźwięku to samo, ja mówie nic, przyjdzie wiadomość i to sie rejestruje... Wiecie w czym problem ? Za pomoc będe bardzo wdzięczny

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Bo masz ustawione zeby nagrywalo dzwiek bezposrednio z karty dzwiekowej(z kompa), musisz w opcjach glosnosci (a dokladnie nagrywania, lub w oprogramowaniu do karty dzwiekowej) zaznaczyc zeby nagrywalo dzwiek z mikrofonu a nie z karty (StereoMix)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

dobra nie bede udawał ... xD

nie wiem jak to przestawić zawsze miałem jakiś problem z mikro, ale teraz to mnie przerasta

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

musisz poszukac ustawien nagrywania, w oprogramowaniu do dzwieku , (realtek, czy tam Kx drivers, lub cos od creativa, albo zwyczajny mixer) i tam ustawic zeby nagrywalo za pomoca mikrofonu

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

no wlasnie szukam w tym relteku i nic nie moge znalesc chyba juz kazda opcja sie bawilem

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Panel sterowania -> dźwięki -> dźwięki i ustawienia audio -> zakładka głos -> zakładka "głośność" przy mikrofonie -> zaznaczasz pole "zaznacz" pod MIKROFONEM i powinno grać :)

f.png

Opublikowano

wyciszylem i nico. teraz jak slucham muze i nagrywam to slychac muzyke ciszej a po wylaczeniu mojego glosu dalej nie slychac

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

a gdzie jest to na vencie xD ? szukam szukam i znalesc nie moge

35205.jpg

33071.png