Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop hack za silny

Tęgomir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skrypt ty serio czy na niby ??? otwierasz puTTY wypełniasz akceptujesz wpisujesz passy i komendę to tyle ddosujesz mecz przez to ... a vps kupujesz z 1TB przepustowości i 1GBps łącza takie za 5$ .................................

Wpisujesz komendę do czego kurwa?

-ddos 127.0.0.1 1000

gnije. XDDDDDDDDDDD

te skrypty w perlu nie są robione dla jaj, ale może o tym nie wiesz

Opublikowano

to gówno oni używają a potem mówią o.O jaki jestem zajebisty mam to jestem KOX

Wpisujesz komendę do czego kurwa?

-ddos 127.0.0.1 1000

gnije. XDDDDDDDDDDD

te skrypty w perlu nie są robione dla jaj, ale może o tym nie wiesz

tak nie wiem o tym nie wiem może ty tego używasz :O

Opublikowano

już poradnik usunalem dla cebuli drophaka nie ma, prosze nie kopiowac mojego poradnika 

i bardzo dobrze, jak oni nawet perla nie zainstalują na vps

Opublikowano

@up no przecież zainstalować perla na ubuntu, to takie trudne :v

chłopie, my mówimy o użytkownikach mpc XDDDD

@AntyWarn całkiem ciekawa rozgrywka, jak się zakończyła??

Opublikowano

Haahahahhahahahahaahahhahahahahh zaraz padnę :D jak czytam te posty chciał sprzedać za 15 euro drophack'a którego można mieć za free pan nidzgor aka 21 letnie dziecko które prosi się o konta ...

i bardzo dobrze, jak oni nawet perla nie zainstalują na vps

serio ? to ja nie wiem jakim trzeba być mózgiem no ale cóż nie każdy ma brain.lua

Zdążyłem poradnik zapisać w HTMLu, jeszcze jak był na MPC. (Menester go usunął :v)

@up no przecież zainstalować perla na ubuntu, to takie trudne :v

też to gówno zainstalowałem na kompie bo myślałem że do czegoś się przyda :D

PS

Jest takie fajne forum nie żadne jebane HF na którym boją się używać DH bo dostaną bana ...

Opublikowano

Haahahahhahahahahaahahhahahahahh zaraz padnę :D jak czytam te posty chciał sprzedać za 15 euro drophack'a którego można mieć za free pan nidzgor aka 21 letnie dziecko które prosi się o konta ...

serio ? to ja nie wiem jakim trzeba być mózgiem no ale cóż nie każdy ma brain.lua

PS

Jest takie fajne forum nie żadne jebane HF na którym boją się używać DH bo dostaną bana ...

haha polać mu barszczu dobrze mówi

Opublikowano

ja też nie wiem

8Id8Y7V.png

nidzgor wciaga was dupa wacki, ale to wykracza poza temat

Opublikowano

PS

ty idioto jebany sam na forum poradnik do drophacka napisalem za darmo  opisalem wszystko po kolei teraz dopiero usunalem bo cebulakow sie zlecialo za duzo, wiec nie wiem kto ci chcial cos sprzedac za 15 euro 

Opublikowano

ty idioto jebany sam na forum poradnik do drophacka napisalem za darmo  opisalem wszystko po kolei teraz dopiero usunalem bo cebulakow sie zlecialo za duzo, wiec nie wiem kto ci chcial cos sprzedac za 15 euro 

ty nie chcesz sprzedać za 15 euro tylko za 20 zł albo sms 31 zł jak na fp pisałeś

Opublikowano

ja też nie wiem

8Id8Y7V.png

nidzgor wciaga was dupa wacki, ale to wykracza poza temat

dzięki że byłeś taki zacny i powiedziałeś mi żeby osiągnąć BoL'a VIP na zawsze trzeba go inicjować ale mi gówno mi to dało chociaż potem to ogarnąłem i zaktualizowałem brain.lua ale JEBAĆ CEBULE KUPIŁEM TO GÓWNO PONOWNIE ZA10 euro :)

Snake czyli pan pimp czy jak mu tam

@Marcoly

Całowałeś już go po dupie ???

@AntyWarn

Fajny mecz oby więcej takich !!!

Opublikowano

A Menester go usunął.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Czy do wykonania ddosa nie jest przypadkiem potrzebny czyjś adres IP. Skąd taki dupek z tym drophackiem zdobywa adresy wszystkich graczy w konkretnej grze?

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Czy do wykonania ddosa nie jest przypadkiem potrzebny czyjś adres IP. Skąd taki dupek z tym drophackiem zdobywa adresy wszystkich graczy w konkretnej grze?

jak pytalem sie go na fb to napisal "lol-ip.exe"

Opublikowano

LoLIP-OP chociaż jego właściciel został aresztowany i nie wiem czy to działa nadal :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...