Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop hack za silny

Tęgomir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś czuje, że ktoś Cię podkabluje, bo ci nick widać xD Lepiej usuń filmik.

to nie moje konto hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

Trzeba byc serio noobem I braZem zeby na tym gòwnie grac.

Antywarn : lol.. fajny gosc z cb

lol dzienki z ciebie tesz umuwimy sie?

Opublikowano

Świetne , nie wiem kto to wymyślił i czy to na prawdę twój filmik , ale genialne to jest :D 
Prawie jak zatrzymanie czasu i włączenie go wtedy kiedy chcesz , ciekawe czy by przeszło jeśli byś zaprowadził tego yoricka pod fontanne :DDD

Opublikowano

Tylko gówna używają dropów etc. Widać jeszcze bolika.. Żenada takie gówna powinny dostawać perma na starcie gry..

Opublikowano

Tylko gówna używają dropów etc. Widać jeszcze bolika.. Żenada takie gówna powinny dostawać perma na starcie gry..

Po co przebywasz na tej stronie skoro nie tolerujesz cheaterów ?

Usuń konto , nie wchodź tutaj , podaruj je komuś , a jeśli nie potrafisz to chociaż dostosuj się do regulaminu dzieciaku..

Opublikowano

szkoda mi ciebie i twojej matki silverowy lizodupie XDDDDDD

wypierdole ci ddosa to sie uspokoisz  łachudro.

ciesze się :D jak już mówiłem mam kilka kont z 30 lvl a ty jedno i jeszcze dostałeś bana XDDD pozdrowienia nie powiem kto mnie błagał o jedno z kont pozdrowienia ;) a ten twój koleżka TheT.... nie długo dostanie bana dla niego też pozdrowienia

Opublikowano

ciesze się :D jak już mówiłem mam kilka kont z 30 lvl a ty jedno i jeszcze dostałeś bana XDDD pozdrowienia nie powiem kto mnie błagał o jedno z kont pozdrowienia ;) a ten twój koleżka TheT.... nie długo dostanie bana dla niego też pozdrowienia

dostał bana na 1 dzień za leave XDD a the trebuh to nie moje konto nie sadzisz chyba ze nagral bym taki filmik ze swojego konta i jeszcze wrzucal do neta xD

Opublikowano

dostał bana na 1 dzień za leave XDD a the trebuh to nie moje konto nie sadzisz chyba ze nagral bym taki filmik ze swojego konta i jeszcze wrzucal do neta xD

szczerze nie obchodzi mnie to :D chwalicie się darmowym drophack'iem jeszcze tamten mówi że kupił vps za 60 dolarów soory ale chyba za 6 ...

Wy chyba myślicie, że kasha będzie przeżywał jakiegoś random bana. Beka.

http://www.youtube.com/watch?v=Geuledk_oV0

UWAGA KAMIL "SELEX" WSZEDŁ DO GRY !! CZYTAĆ OPIS !!

a ty mi jeszcze pokazuj filmik tego śmiecia :D który dał takiego drophack'a którym się podcieram

Opublikowano

patrz selex pajacu prowadze fanpage tak zjebanej osoby jak ty i jeszcze sam reportuje swoje posty, umrzyj

v0U2OBV.png

prosze tylko nie banujcie konta thetrebuh bardzo sie do niego przywiazalem prosze nie robic tego

Opublikowano

patrz selex pajacu prowadze fanpage tak zjebanej osoby jak ty i jeszcze sam reportuje swoje posty, umrzyj

v0U2OBV.png

prosze tylko nie banujcie konta thetrebuh bardzo sie do niego przywiazalem prosze nie robic tego

XDDD snake już dostał bana a jeżeli nie ma, mam filmik który pan super elo pimp pokazywał mi działania swojego zajebistego za darmo drophack'a który zlagował mi grę tak na prawdę zabawa z drop hackiem który "wywala" grę to koszt 5$ ...

Opublikowano

Nie liczy się ile drophack kosztuje, a łącze vps i skrypt.

skrypt ty serio czy na niby ??? otwierasz puTTY wypełniasz akceptujesz wpisujesz passy i komendę to tyle ddosujesz mecz przez to ... a vps kupujesz z 1TB przepustowości i 1GBps łącza takie za 5$ .................................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...