Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co trzeba zrobić aby VbotPalla działał poprawnie?

MRMMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zacznijmy od tego o co ci chodzi chodzi o mój tut czy tut iplaydo?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

No jest Vbot specjalny do zbierania palki.

To ja się pytam co zrobić żeby ją zbierał bo już żaden błąd nie wyskakuje tylko lata po mgiełce i nic nie zbiera

Opublikowano

1. Otwieramy i startujemy SWFManagera
2. Otwieramy Google Chrome i zmieniamy ustawienia serwera proxy na podane w SWFManagerze
3. Logujemy się do darkorbit oraz otwieramy mapę 5-3
4. Ustawiamy ustawienia na najniższe tylko bonusboxy mają być na ,,High''

Zostaw like

Opublikowano

iPlayDo

Chcę żeby mi palke zbierał

A więc:

Masz w pliku(http://www62.zippysh...00045/file.html) takie pliki:vbotpalla jako aplikacja i folder pallabot.Wchodzisz do folderu,i masz tam plik settings.Otwierasz go.Tam gdzie pisze"Put here your ship speed, you can see it in the hangar

ShipSpeed=  "wpisujesz prędkość statku a tam gdzie pisze "Change this to 1 to use Palla.png instead of Palla2.png(You have to use Palla2.png for desktops with resolution higher than about 1280x600)
Mode=0" wpisujesz 1.Uruchamiasz bota wszystko na najniższe detale w darkrobit i włączasz zbieranie.Jeśli nie zbiera to znowu w ustawienia i zamiast "1" wpisujesz 2.Powinno działać.Jeśli nie możesz otworzyć pliku setting to otwórz go notatnikiem.

Co do SOMETHING WENT WRONG to zgraj sobie wszystko na pendrive i wtedy odpal powinno działać.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Człowieku kiedy zrozumiesz że bot bazuje na zmianie w Mapie poprzez pixelmoda lub SWFManagera a ty nic o tym nie piszesz

,,For people with a resolution lower than 1200x600(I don't know exatly, when things become smaller), you need to use fuso's SWFManager or PixelMod, and then take a screenshot of a box and put it in Palla2.png(or Palla.png if Mode=1).''

a on pewnie ma złą rozdzielczość i musi go użyć...

Zostaw like

Opublikowano

Człowieku kiedy zrozumiesz że bot bazuje na zmianie w Mapie poprzez pixelmoda lub SWFManagera a ty nic o tym nie piszesz

,,For people with a resolution lower than 1200x600(I don't know exatly, when things become smaller), you need to use fuso's SWFManager or PixelMod, and then take a screenshot of a box and put it in Palla2.png(or Palla.png if Mode=1).''

a on pewnie ma złą rozdzielczość i musi go użyć...

Ja nie muszę...

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...