Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kayle - Combo i nie żyjesz.

Derout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo Q dostało nerfa i nie robi dmg? 

Lich Bane też dostał nerfa i w moim odczuciu build jest kiepski.

Akurat do Lich Bane się nie zgodzę to jest jej Core.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Co do run pamiętaj autorze tematu ,że są one zaokrąglane np.  14.5 = 15  :-)

Poradnik 6/10  nie podoba mi się zbytnio napisanie tego Tut'ka na poziomie  odwal się i daj mi -5%.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Każdy może budować co chce, dla jednego będą lepsze berserki, a dla drugiego Sorce. Po co się pluć? Jak chcesz as to kupujesz Hurricane, każdemu gra się innaczej i może lubić inny build na danej postaci. A co do Maksowania, Q dostało nerfa i nie robi tak dużo dmg, póki co służy ono tylko spowolnieniu które pozwala nam zadać kilka ciosów E. Kayle opiera się właśnie na AS'ie i Autoatakach więc maksowanie Q jako pierwsze jest dla mnie conajmniej bezużyteczne. Proponowałbym zakończenie sporów bo jak już wspomniałem każdy lubi co innego. Autor napisał poradnikwedług swoich preferencji, może gra mu się tak dobrze, co z tego?

Opublikowano

Ludzie zrozumcie jedną rzecz. Każdy gra na swój sposób i jak chce. On się z wami podzielił swoim doświadczeniem. Skoro masz inny build, rób inny. Ja osobiście robię podobny do tego i mi się bardzo fajnie gra.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Według mnie tutek troche stary . Kayle tak się robiło przed nerfem lich bane  i jej Q   lecz nie mówie  że się nie da grać . Według mnie lepiej iść  troche bardziej pod attack speed i ap / ap pene

Opublikowano

Jako iż mainuje Kayle to postanowię się wypowiedzieć na temat.

Teraz gdy naszła moda na hurricane to nasza skrzydlata koleżanka wróciła do top 5 midów, gdzie wcześniej była w top 10. 

Build: Nashoor tooth, hurricane, void staff, zhonya, rabadon i berki sprawdza się znakomicie. Owszem build z sorcami i lich bane'm był świetny, niestety było to przed nerfem Q (teraz Q służy tylko, żeby spowolnić przeciwnika i zacząć go atakować z E). Także jeśli porównamy oba buildy ten pierwszy sprawdzi się dużo lepiej.

A oto screen z moimi 'osiągnięciami' Kayle:

P.S. Tak, co prawda jestem tylko w goldzie, ale taki win rate i kda przy tych grach jest bardzo dobry i śmiało mogę powiedzieć, że mainuję ją. 

Może kiedyś będzie ;p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Q w tej chwili sluzy bardziej za slow, z e push linii na czym glownie polega ta postac zeby zapushowac przeciwnika a dmg z e jest tez calkiem okey.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...